Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] Wie ktoś jak zrobić atak ddos na server xD?

ShymeQKoX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chłopcze po pierwsze z internetu mniejszego niż 10 mb nie zrobisz a po drugie poczytaj sobie Kliknij

Opublikowano

Nikt Ci tu takiego czegoś nie poda,a jak nie wiesz to wątpie aby Ci się to udało.

1387536187-U112334.png

Jeśli Ci pomogłem mógłbyś wynagrodzić lajkiem :)

Opublikowano

Ataki DDos są karane prawnie, nawet jeżeli byś owy atak wykonał, to po zgłoszeniu tego do odpowiednich służb, miałbyś nieprzyjemności np:

Karę pieniężną (grzywnę) Bądź pozbawienie wolności do 2 lat

"§ 1. Kto, nie będąc do tego uprawnionym, niszczy, uszkadza, usuwa lub
zmienia zapis istotnej informacji albo w inny sposób udaremnia lub
znacznie utrudnia osobie uprawnionej zapoznanie się z nią, podlega
grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2."

Opublikowano

Chłopie,cheba nie jesteś gimbusem żeby ddos'owac serwery,cheba nie??

373_sygnatura.jpg

To nie sprawiedliwe człowiek pisze nabija posty w nie związanym temacie i dostaje warna -5 w plecy :/

A ja się tak bardzo staram z 91/100 ostrzeżeń z 2013-07-26 11:15 xD

• 1 rok później...
Opublikowano

JA TEZ NIE WIEM JAK WYKONAC ATAK A POTRZEBUJE BO MUJ KOLEGA MA 8 LAT I MA SERWER MINECRAFT I NIE CHCE ZEBY MIAL BO JEST NAJLEPSZY W KLASIE NO JAK MU ZEPSUC SERWER NO CHCE ZEBY MIAL ZLE W ZYCIU CO ROBIC PROSZE O ODPOWIEDZ TUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUTAJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111!!!!!!!!!!1!!1!1!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11!1!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...