Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Patch

RopkaaaA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Błagam dodam że jeszcze przed chwilą miałem błąd "Wrong Cd Key" na który właśnie znalazłem pomoc lecz teraz nazłość mam ten błąd i lipa :[ Ściągłem Arme II Free i pirata Arme II OA nwm czy dobrze zrobiłem bo zainstalowałem do różnych folderów a reszte zrobiłem tak jak na filmiku na yt. Proszę was pomóżcie mi bo bardzo chciałbym sobie pograć lecz pech mi tego nie daje czy da się jakoś naprawić ten błąd? Mówie że mam ARME II I ARME II OA błagam szukałem na różnych forach i nic proszę pomocy :[[[

Ps: skopiowałem ten temat z innej strony na której napisałem to samo.
Opublikowano

Sciagnij dayz commander i tam w opcjach ustaw folder army i army oa i tam powinno samo ci pobrać wszystkie patche

Tam trzeba też podać ścieżkę do DayZ, to trzeba podać do dayz commandera? bo jak oglądałem filmik to nie było instalacji moda tylko patche. I to nie zainstaluje samemu można z dayz commandera pobrać beta patcha a ja właśnie instalując go mam błąd

Opublikowano

Tam musisz podać ścieżkę do plików gdzie dodatki itd sam też miałem taki problem

No dobrze już dawno to zrobiłem ale nawet jak instaluje w zakładce install/update w dayz commanderze beta patcha to i tak mam ten sam błąd ;/ Thx że odpowiedziałeś. Jak masz jakieś pomysły to napisz :]

Opublikowano

skoro grasz na piracie to nie dziw sie ze masz problemy.. forum nie popiera piractwa

Przepraszam narazie mam pirata, nie gram bo niedziała ;/

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...