Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Janna vs Caytlin ( nwm czy dobrze napisałem :D )

SimonXXL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no siemka !

zastanawiam się pomiędzy tymi 2 postaciami

i nwm którą wybrać - liczę na poradę :]

jak byście mogli to dali byście linki do buildów i skili ? ;D

Hejooooo !!!

Byłem tu ale mnie już nie ma

:D

Opublikowano

Widzę, że jesteś nowym graczem, ponieważ postacie te są całkiem inne. Janna to support czyli postać, która pomoga na lini adc. Adc to postać walcząca z dystansu zazwyczaj gra na bot lane. Jej zadaniem jest zabić jak najwiecej mininów i zadawać jak najwiekszy dmg. Wydaję mi się, ze chcesz pozabijać trochę przeciwników wiec kup caitlyn. Tak jak wspominałem janna ma skille pomagające (tarcza,spowolnienie,podbicie) zaścaitlyn bije duży dmg . Kup Caaitlyn i poczytaj trochę poradników dotyczących gry;0

Arcymistrz
Opublikowano

Janna i Caitlyn to dwa różne typy postaci.

Janna to support, a Caitlyn to ADC

Ja polecam Ci Caitlyn

+ dobry range AA i Skillshootów

+ dobry bazowy AD

- łatwo kontowanie ultimate

+ W to snear

Opublikowano

Caitlyn :

+ harras
+ farma
+ Q do farmy
+ pułapki
+ fajne ulti
+ pasyw

Opublikowano

1) Naucz się podstawowych zasad pisowni języka polskiego oraz interpunkcji, nie jesteś w przedszkolu.
2) Nie wiesz czy dobrze napisałeś nazwę bohatera? To sprawdź, a potem napisz poprawnie.
3) Skróty typu nwm, zostaw sobie dla kolegów na GG.

4) Temat - Janna to postać, która jest określona mianem supportu, czyli jej zadaniem jest wspierać graczy, najczęściej tych dystansowych.
Caitlyn jest właśnie postacią dystansową - ADC, więc porównywanie w/w postaci nie jest trafne.

@2down - pisanie po polsku poprawnie to również unikanie błędów składniowych... jeśli wiesz, co to jest.

Opublikowano

Kup se caitlyn, a jutro dozbieraj na janne;-) jak interesują cb te 2 postacie, to zapewne masz kase na caitlyn, kup se ją, a w 2 dni zdążysz uzbierać te 1350 na janne

Opublikowano

@2up

1) on pisze poprawnie nawet z ę ą ;)

2) chyba powiedział że nie wie? ciekawy jestem czy jak 1 raz zagrałeś w lol'a byłeś prosem i znałeś wszystkie nazwy postacie skile ich itd.

3) ma prawo pisać na tym forum to nie ty wyznaczasz co wolno co nie

Sądzę iż lepsza dla ciebie będzie teraz caitlyn gdyż będziesz się nudził na supporcie

fajna ucieczka + pułapki

ulta też dobra tylko niestety każdy z drużyny przeciwnej może ją zablokować (oprócz minionów)

i jej pasyw też fajny :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...