Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

gta4 problem z wczytaniem.

obosheo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Kupilem oryginalne gta4 & episodes from liberty city, po zainstalowaniu odpalam gre wyskakuja obrazki czyli gra sie wczytuje i na tym koniec moge czekac w nieskonczonosc i nic sie dalej nie dzieje. Dodam ze zainstalowalem gre na lapku z win8 i podejrzewam ze wlasnie system jest problemem.

Czekam na odpowiedzi, z gory dziekuje :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Może spróbuj odpalić plik .exe przez administratora "uruchom jako administrator"

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Nic nie da juz probowalem jako administrator, zmienialem kompatybilnosc. Gierka odpala normalnie tylko nie chce sie wczytac zmieniaja sie obrazki i tak bez konca.

Dodam tylko ze gta sa. pali bez problemu.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nic nie da juz probowalem jako administrator, zmienialem kompatybilnosc. Gierka odpala normalnie tylko nie chce sie wczytac zmieniaja sie obrazki i tak bez konca.

Dodam tylko ze gta sa. pali bez problemu.

To może zmień ustawienie grafiki ?.Instalowałeś jakieś modyfikacje do GTA 4 ?

1373415594-U477327.png

Opublikowano

To może zaaktualizuj sterowniki do karty graficznej.Bo to dziwne żeby GTA SA normalnie ci szlo a GTA 4 nie.

1373415594-U477327.png

Opublikowano

Jeżeli nadal nie działa to zobacz reinstalla może coś się nie do grało a propo!Miałem ten sam problem co ty dokładnie ten sam wgrałem najnowszego patcha i zadziałało zobacz czy u ciebie też zadziała.

Opublikowano

Jeżeli nadal nie działa to zobacz reinstalla może coś się nie do grało a propo!Miałem ten sam problem co ty dokładnie ten sam wgrałem najnowszego patcha i zadziałało zobacz czy u ciebie też zadziała.

Wgrywalem tez i nie dzialalo, podalem link 2 komentarze wyrzej do mojego nowego tematu na temat gta4 jak mozesz to zajrzyj opisalem problemy i co robilem :)

Odpal Benchmark i zobacz czy odpali.

Dzieki za rade, i ze tego co teraz czytam w google to problem moze byc z moja karta graficzna - Intel® HD Graphics

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...