Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jaki serwer lepszy?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Razem z kolegami robimy serwer. Mam pytanie, na jakim serwerze bardziej byście zagrali?

1) RPG + Mody
Była by na takim serwerze możliwość zakładania własnych miast, dodatkowe Moby, Slender Man, Możliwość rozwijania wiosek NPC, nowe typy strzał, nowe przedmioty itp.

2) Bogowie + Mody

3 Adminów tworzy swoje bustwa, każdy gracz ma możliwość wybrania, dodatkowe moby. Bustwa miały by swoje korzyści jak i minusy.

3)Połączyć wszystko razem :D

Proszę o napisanie, który pomysł lepszy i czy zagralibyście na takim serwerze. Dodatkowo możecie napisać co zmienić.

Opublikowano

Można zrobić z modami. Ale nie należy przesadzać bo każda maszyna ma swoją wytrzymałość. Wiem to z doświadczenia. Ja osobiście zagrałbym na takim serwerze z modami, Ale musiałby być on dopracowany i włożone dużo serca w rozwinięcie serwera. Pozdrawiam

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png

Opublikowano

Nie polecam Ci z modami z takich przyczyn że maszyna zrzera duzo CPU i taki serwer może zostac zablokowany, chyba ze robisz na Maszynue Dedykowanej lecz moga byc lagi.

Zresztą rob jak chcesz :)

Serwer Minecraft 20 slotów [survivial/Klany]

Super serwer sponsorowany !Brak lagów, wkrótce rekrutacja !

IP: 94.23.91.50:25575

Opublikowano

Najlepiej z tych 3 pasuje te RPG i jeszcze jedno co do tego - "nowe typy szczał" pisze się strzał :)

Lubie wbijać posty :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...