Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki samochód klasy B?

Pakir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja mam aktualnie Renault Megane R.S. i Chevroleta Corvette Stingray , wcześniej miałem Audi R8 4.2 FSI Quattro i na pewno nie polecam Audi, z kolei Renault ma słabe nitro i V-max i z tych 3 najlepszym wyborem wg. mnie jest Chevi ale jeszcze poważnie wziąłbym pod uwagę Mazdę RX-7 RZ ale jej nigdy nie miałem...

Opublikowano

Ja polecam Mazdę RX-7 RZ za IGC.

Bazowo jest w klasie C, ale po tuningu do klasy B jest tam jednym z najlepszych wozów.

Opublikowano

Mogłeś kiedyś kupić 2 śnieżynki . Ta z klasy B lepsza niż z S ;) Tak to polecam Panamerę , Gallardo - świetne , lub M6 coupe . A jeśli chcesz prawdziwą rakiete to dokup boosty i M3 Evolutiona fundnij .

Opublikowano

Mogłeś kiedyś kupić 2 śnieżynki . Ta z klasy B lepsza niż z S ;) Tak to polecam Panamerę , Gallardo - świetne , lub M6 coupe . A jeśli chcesz prawdziwą rakiete to dokup boosty i M3 Evolutiona fundnij .

A co sądzisz o bmw 3.0 CSL Gr.5 ?

Opublikowano

A co sądzisz o bmw 3.0 CSL Gr.5 ?

Świetne auto . Sam mam je w kolekcji . Jedyną trudnostką jest nitro ;)

Opublikowano

To kupie bmw 3.0 CSL Gr.5 bo dużo osób go poleca a akurat jest przecena i można go kupić za 1800 bostów :)

Świetne auto . Sam mam je w kolekcji . Jedyną trudnostką jest nitro ;)

Możesz jeszcze powiedzieć jak wygląda opcja boku sms (kupowanie boostów ) muszę wysłać jakiegoś sms z kodem i przyjdą te boosty czy jak ?

Opublikowano

To kupie bmw 3.0 CSL Gr.5 bo dużo osób go poleca a akurat jest przecena i można go kupić za 1800 bostów :)

Możesz jeszcze powiedzieć jak wygląda opcja boku sms (kupowanie boostów ) muszę wysłać jakiegoś sms z kodem i przyjdą te boosty czy jak ?

Najpierw wpisujesz swój numer telefonu na stronie, przyjdzie ci SMS, przechodzisz dalej i wysyłasz SMS o treści PAY na podany numer, czekasz aż wszystko się zaakceptuje i już.

Po prostu postępujesz zgodnie z instrukcjami, nic trudnego.

Opublikowano

Powyżej widzę masę niepoważnych propozycji. Przedstawię moje propozycje, które znam z tego, że najczęściej jeżdżę w klasie B oraz C.

1. Toyota MR2 za 2100 SB, niestety potzreba do niej pakietu części ultra aby ją wymaksowac w klasie. Najlepsze obecnie auto do klas C i B, świetne nitro, dobre prowadzenie i bardzo dobre przyspieszenie.

Dodatkowo powiem, że MR2 to bardzo silne auto, nie sposób przepchnąć go na trasie i to nawet używając molocha.

2. Pontiac Solstice GXP (cena do bodajże 500 000 IGC), również potrzebny jest do niego dobry pakiet części aby go wymaksować ale jest świetny (również w klasie C i D). V max w tym aucie jest dobry w klasie B.

Auto jest niezrównane w sterowaniu i ma świetne przyspieszenie, nitro i przyspieszenie ma dosłownie odrobinkę słabsze od MR2 ale może nadrobić sterowaniem i V-max

3. Mitsubishi Eclipse GS-T (Elite), to moje 3 miejsce (niestety 8500 SB w wersji Elite lub 2200 SB w zwykłej, która wymaga większego wkąłdu części ultra), obecnie nie posiadam 2 powyzszych aut w klasie B i Eclipse to moje najlepsze auto w klasie B. Często daje sobie nim radę z 2 powyższymi autami. Wszystko

zależy od umiejętności i modów w autach przeciwnika

4. BMW M3 Sport Evolution, (3000 SB) auto ma dobre przyspieszenie i nitro oraz prowadzenie, które nie odstaje od czołówki. Jego atut to masa, łatwo można już na samym starcie wyłożyć kogoś na dach dlatego nazywany jest

przeze mnie czołgiem :D brakuje mu odrobinę mocy ale może bez problemu znaleźć się na 1 miejscu każdego rajdu

5. Audi A1 Clubsport. (Niestety obecnie niedostępne i dilera :( ) Auto ma trochę słabsze przyspieszenie od powyższych aut, jednak ma mocny start i niezłe nitro ogólnie. Jego V-max jest dużym atutem. Niestety jego przyczepność jest osłabiona przez to, że lubi się ślizgać, jednak promień skrętu ma dobry

6. Mazda RX-8. (600 000 IGC) Auto dobre w tej klasie niestety ma jedną słabość, NITRO. Prowadzenie w tym aucie jest wg mnie bezkonkurencyjne. Przyspieszenie jest też na świetnym poziomie. Niestety jego start i ogólnie nitro są

bardzo kiepskie co nie pozwala mu być w ścisłej czołówce

7. Porsche 914-6 GT. (4100 SB) autko ma sporą cenę i raczej należy do klasy A ale w klasie B nie jest najgorsze, przyspieszenie i nitro ma bardzo dobre. Prowadzenie w aucie jest świetne niestety auto jest strasznie lekkie

co utrudnia jazdę i często może powodować obrót autka. Przyspieszeniem i V-max niewiele odbiega od czołówki, mało nim jeździłem ale uważam, że jest niezłe.

8. BMW 3.0 CSL GR.5. (3000 SB nie wiem czy nie jest obecnie na wyprzedaży więc moze taniej) autko ma niezłe przyspieszenie i nitro jednak troszkę słabsze od innych aut. Może równac się z 2ką wyżej wymienionych aut.

Jego prowadzenie jest dobre, troszkę się uślizguję ale daję sobie radę. Mimo wszystko nie polecam za tą cenę go kupować gdyż w klasie C również nie należy do ścisłej czołówki

9. Mazda Rx-7 RZ. (850 000 IGC) autko niezłe jak na swoją cenę i wymagania częściowe do klasy B. Ma niezłe przyspieszenie nitro i sterowanie, jednak odstaje troszkę od czołówki, ciężko dogonić nim czołówkę już na starcie.

Nie wyróżnia się niczym dlatego zostaje na tak niskim miejscu

Możliwe, że można pomiędzy auta z końca listy coś wcisnąć i są auta o podobnych osiągnięciach ale raczej nie ma graczy, którzy nimi jeżdżą a autami z powyzszej listy można ich pokonać

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Powyżej widzę masę niepoważnych propozycji. Przedstawię moje propozycje, które znam z tego, że najczęściej jeżdżę w klasie B oraz C.

1. Toyota MR2 za 2100 SB, niestety potzreba do niej pakietu części ultra aby ją wymaksowac w klasie. Najlepsze obecnie auto do klas C i B, świetne nitro, dobre prowadzenie i bardzo dobre przyspieszenie.

Dodatkowo powiem, że MR2 to bardzo silne auto, nie sposób przepchnąć go na trasie i to nawet używając molocha.

2. Pontiac Solstice GXP (cena do bodajże 500 000 IGC), również potrzebny jest do niego dobry pakiet części aby go wymaksować ale jest świetny (również w klasie C i D). V max w tym aucie jest dobry w klasie B.

Auto jest niezrównane w sterowaniu i ma świetne przyspieszenie, nitro i przyspieszenie ma dosłownie odrobinkę słabsze od MR2 ale może nadrobić sterowaniem i V-max

3. Mitsubishi Eclipse GS-T (Elite), to moje 3 miejsce (niestety 8500 SB w wersji Elite lub 2200 SB w zwykłej, która wymaga większego wkąłdu części ultra), obecnie nie posiadam 2 powyzszych aut w klasie B i Eclipse to moje najlepsze auto w klasie B. Często daje sobie nim radę z 2 powyższymi autami. Wszystko

zależy od umiejętności i modów w autach przeciwnika

4. BMW M3 Sport Evolution, (3000 SB) auto ma dobre przyspieszenie i nitro oraz prowadzenie, które nie odstaje od czołówki. Jego atut to masa, łatwo można już na samym starcie wyłożyć kogoś na dach dlatego nazywany jest

przeze mnie czołgiem :D brakuje mu odrobinę mocy ale może bez problemu znaleźć się na 1 miejscu każdego rajdu

5. Audi A1 Clubsport. (Niestety obecnie niedostępne i dilera :( ) Auto ma trochę słabsze przyspieszenie od powyższych aut, jednak ma mocny start i niezłe nitro ogólnie. Jego V-max jest dużym atutem. Niestety jego przyczepność jest osłabiona przez to, że lubi się ślizgać, jednak promień skrętu ma dobry

6. Mazda RX-8. (600 000 IGC) Auto dobre w tej klasie niestety ma jedną słabość, NITRO. Prowadzenie w tym aucie jest wg mnie bezkonkurencyjne. Przyspieszenie jest też na świetnym poziomie. Niestety jego start i ogólnie nitro są

bardzo kiepskie co nie pozwala mu być w ścisłej czołówce

7. Porsche 914-6 GT. (4100 SB) autko ma sporą cenę i raczej należy do klasy A ale w klasie B nie jest najgorsze, przyspieszenie i nitro ma bardzo dobre. Prowadzenie w aucie jest świetne niestety auto jest strasznie lekkie

co utrudnia jazdę i często może powodować obrót autka. Przyspieszeniem i V-max niewiele odbiega od czołówki, mało nim jeździłem ale uważam, że jest niezłe.

8. BMW 3.0 CSL GR.5. (3000 SB nie wiem czy nie jest obecnie na wyprzedaży więc moze taniej) autko ma niezłe przyspieszenie i nitro jednak troszkę słabsze od innych aut. Może równac się z 2ką wyżej wymienionych aut.

Jego prowadzenie jest dobre, troszkę się uślizguję ale daję sobie radę. Mimo wszystko nie polecam za tą cenę go kupować gdyż w klasie C również nie należy do ścisłej czołówki

9. Mazda Rx-7 RZ. (850 000 IGC) autko niezłe jak na swoją cenę i wymagania częściowe do klasy B. Ma niezłe przyspieszenie nitro i sterowanie, jednak odstaje troszkę od czołówki, ciężko dogonić nim czołówkę już na starcie.

Nie wyróżnia się niczym dlatego zostaje na tak niskim miejscu

Możliwe, że można pomiędzy auta z końca listy coś wcisnąć i są auta o podobnych osiągnięciach ale raczej nie ma graczy, którzy nimi jeżdżą a autami z powyzszej listy można ich pokonać

Przecież wyraźnie napisał , że auto do 1800SB , jedyne co dobrze podałeś to Rx7 RZ i Rx8 ..

Opublikowano

Napisałem te propozycje bo dokupując sobie 500 SB za 4 złote ma możliwość posiąść te auta.

MR2 kosztuje 300 SB więcej, Pontiaca może kupić, Eclipse to tylko 400 SB więcej. A BMW 3.0 GSL kosztuje teraz 1800 SB.

Tak więc nie licząc nieobecnego Audi A1 to tylko 2 z tych aut są droższe

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Bierz Toyotę MR 2 jest w przecenie za 1.260 sb bardzo dobre nitro tak jak potrzebujesz

Opublikowano

Ja ci radze tak

Mazda rx 7 rz

Nissan skyline gt -pv-spec(r34)

Mam oby 2 auta i oby 2 dobrze cisna tyle ze mazda ma lepsze prowadzenie według mnie

Auta sa w klasie 3 ale nawet z najsłabszymi cześcmi odrazu sa na B

Opublikowano

Za to 1.800SB bierz Toyota MR2 za 1,260SB.

Jest to samochód z rakietowym nitrem, dobrym prowadzeniem i przyśpieszeniem.

Spokojnie bierze samochody w wyższych klas.

Opublikowano

Polecam za 1.4kk BMW M6 Coupe . Świetnie się prowadzi i jest to BMW :D

Fakt,też go mam. Niestety jak większość samochodów za gotówkę ma kiepską prędkość maksymalną. Jednakże jest bardzo zwrotny i ma niesamowite przyspieszenie.

Oprócz tego polecam Chevrolete Camaro SS. Bo dobrym tuningu jego suma wzrasta do 599,więc akurat zmieści się w klasie B. I można się nim spokojnie ścigać ze samochodami klasy A na krętych trasach ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...