Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak sprzedawać samoloty?

UDOBot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema....

Jestem początkującym graczem. Przed chwilą wbiłem 1 poziom ;/ i nie mam kasy na nowy samolot...a dokładniej na miejsce dla niego...chciałbym sprzedać jakąś samoloty, którymi nie gram lub mam mało PD na nich to te pierwsze początkowe...nie kumałem o co chodzi więc wydałem wszystko na jakieś inne hangary i oczywiście kupiłem jakiś szmels...teraz na nową maszyne, a dokładniej na nowy hangar muszę mieć 50k srebniaków ;/ i się pytam graczy bardziej obeznanych jak to się robi ;/

Klikałem na samolot (w hangarze PPM i nic mi nie pokazywało...w WoT jest to łatwiejsze, a niby ten sam koleś robił grę ;/ proszę doświadczonych graczy o pomoc..wujek google nie pokazuje mi nic innego jak "gameplay-e" ;C

w5cNAHm.png

Opublikowano

nie da sie sprzedawac samolotow

mozna zamieniac samoloty na ich miejsce ,klikasz male koleczko jak nacisniesz samolot i masz samoloty do wyboru ,ale trzeba kupic

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...