Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapytaj mnie czemu wybrać Metin2 a nie CS 1.6 !

Budsek123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No też, lecz w sumie Metin, nudzi się strasznie.. Taki Pl który pada, a te privki to nudzą się szybciej.

FPS są bardziej wciągające.

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

:D Ale gatka szmatka moim zdaniem akurat metin2 jest lepszy A cs wciągnoł mnie w tedy gdy gralem w zombiemod albo codmod

Kwestia gustu, ale prawda jest taka że metin nudzi się, a w cs'a ludzie latami grają, mam porównanie bo grałem w metina i gram w cs'a.

Metin 2 ma fabułę (?)

A questy Uriela to co D:

Opublikowano

Na metina trzeba mieć patent. Podobnie na CSa. Jeśli chodzi o prywatne serwery, można zrobić wszystko o ile ma się pomysł, umiejętności, chęci i jest się pewnym tego, co robi.

Opublikowano

METIN TO GÓWNO ! :D

Powiem wprost

W metina grałem z 3 lata i straciłem aby czas ;)

W cs grałem z 2 lata także straciłem czas :)

Ale podsumowując Metin mmo-rpg PL juz DNO Privki pograsz z tydzień i sie znudzi

Counter Strajk FPS jest bardziej rozbudowany jest wiele serwerów itp wiele modyfikacji chociażby gold ak <3

40143183857070538758.png

333 Posty

28.03.2013

Opublikowano

w metinie jest co do robienia.. a cs jezu raz zagrałem i odrazu wywaliłem z kompa bo w kółko sie chodzi i zabija.. a ta grafika :P mniam.. --.-

Opublikowano

Pytanie numer jeden

powiedz mi kochanie moze po co grać w metina ?

40143183857070538758.png

333 Posty

28.03.2013

Opublikowano

I w tą grę, i w tą pogrywam. W CS'a gram jakieś 4/5 lat, a w Metka od 2008. Pamiętam jak miałem RIB'a +9 i koleś kazał mi go wyrzucić na ziemię, ja głupi się zgodziłem a ta kurwa mi zajebała go auto-pickup'em ^^. Myślałem że rozjebie monitor. Ale do rzeczy - Metin ma jakąś tam fabułę, dość wciągającą. Natomiast w CS'ie tylko łazisz w kółko, i zabijasz graczy. Jak ktoś napisał - do tych gier trzeba mieć smykałkę :)

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

i zaraz będzie wojna metinowcy vs. csowcy.

Jak kto woli, ja gram w mt2 od małego, ale już mi się nudzi same gówna wychodzą co padają po tyogodniu. Wolę mt2, grałem w cs 1.6 ale na dłuższą mete do nie dla mnie.

W obu grach dużo neo, co mają po 5 lat i piszą bende, żułć, ktury itp. jak się na to patrzy to się nie chce grać.

Co do pana który pisał że PL upada to niech sobie wejdzie na s1 albo s26 i potem napisze że upada.

Opublikowano

z metka idzie zarobić np idziemy dropiemy i na allegro sellik

40143183857070538758.png

333 Posty

28.03.2013

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...