Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]by Kocioł vs by Tereno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jakie pliki są lepsze stabilne mocne mają mniej bugów i na jakich robić serwer dedyk. Każdy pisze ze pliki terenzo mają bugi jak ludzie wiedza ze mają bugi to czemu robią na nich serwer? Da radę usunąć bugi z plików terenzo?

Opublikowano

ze wszystkich sie da aczkolwiek polecam kociol bo sa czyste wiecej sie nauczysz latwiej ogarnac i te sprawy nie musisz niepotrzebnych rzeczy wyrzucac jak czegos niechcesz

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

Da rade wszystko mozna tylko trzeba sie troche pomeczyc, nie mam plikow by kociol nie znam bugow na nich ale wydaje m isie ze jesli sa to niewielkie

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

aha dzięki za odpowiedzi:-)

a można wiedzieć jakich plików używasz?

Kociola sa lepsze czystsze..

Wiem, że kocioł ma czyste pliki ale chodzi o to czy jak zrobię na nich serwer. To się boje że będą bugi i serwer mi pójdzie w błoto.
Opublikowano

Kociol jest lepszy poniewaz , na mc n cc jest zbugowany ox niektore tabelki sa zepsute i jest pare niepotrzebnych mapek wrzuconych , w plikach regen jest pare mobow ktorych niema w bazie wiec trzeba sie z tym bawic i to naprawiac

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

Aczkolwiek prowadzę prace na plikach terenza.... Tak zgadzam się z przedmówcami. Sporo niepotrzebnych rzeczy.... po kilka rodzajów dodań bonów, zmianek, brak 6/7, kostiumy, pety ( które nie działają) bronie które trzeba samemu ustawiać bo nie mają żadnych wartości... sporo pracy.... kombiuje już 3 tygodnie a ogarnąłem niewiele z tego co wymieniłem....

Sporo niepotrzebnych map i grup które nie istnieją. Aczkolwiek staram się doprowadzić to do ładu...

Jeśli kocioł jest czyściutki polecam pliki

Kocioła :)

@edit... literówka ;p

//Sygnatura niezgodna z regulaminem

TheJeron78

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...