Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z Clientem iMetin...

imaginationxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż gdy tylko dostałem Win8 client iMetin wogóle mi nie wchodzi.. Gdy tylko się zaloguje odrazu pisze ' starter.exe przestał działać '
Reinstal robiłęm i nadal nic :(

x2pt.png

Don't be shy | Member

Opublikowano

Być może masz "świeży system" czyli bez żadnych bibliotek które wymagane są aby grać w gry. Zainstaluj to co piszą koledzy + Microsoft Directx.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Komputer -> Wlasciwosci -->Zaawansowane ustawienia systemu --->Efekty wizualne---> ustawienia---> zapobieganie wykonywowaniu danych ---> wlacz funkcje dep ----> dodaj tego lanuchera czy co tam masz do wlaczania

82410266488940901538.png GG: 47085347

Opublikowano

Komputer -> Wlasciwosci -->Zaawansowane ustawienia systemu --->Efekty wizualne---> ustawienia---> zapobieganie wykonywowaniu danych ---> wlacz funkcje dep ----> dodaj tego lanuchera czy co tam masz do wlaczania

W połowie pomogło, lecz gdy jestem na obojętnie jakim ch mam takie lagi że wgl nie da się nic zrobić..

x2pt.png

Don't be shy | Member

Opublikowano

NetFramework 3.5 będzie moim zdaniem lepszy. Wiele osób narzeka właśnie ,że Win8 jest słabo kompatybilny z Metin2 tak więc jeżeli to Ci nie pomoże zmień system na 7.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...