Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kupno PSC

Durex Condom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemacie.

Chce sobie kupić RPki.

Zastanawia mnie jedno. Mianowicie, chciałbym sobie kupić te RPki przez PSC, ale od razu za 40zł.

Bo za 20zł jest 840, a 2x 840RP = 1680RP, a przecież jak kupie za 40zł to mam 1780, zawsze 100RPków to przodu :)

Chciałem kupić na allegro, ale widzę że PSC nie ma za 40zł, jakiś inny sposób? Ale szybki.

Opublikowano

Karty PSC można łączyć. Kupujesz 2x 20zł, a w lolu wybierasz za 40zł, tam gdzieś jest opcja żeby dopisać kod z 2 (lub więcej) kart

Opublikowano

A idzie kupić za 10zł? bo pytałem w kiosku to nie ma a w lolu jest.

Tak, u mnie w markecie przynajmniej są takie opcje:

10 zł ->20 zł->40 zł->80 zł->100 zł->150 zł itd.

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Nie ma na pewno za 40zł.

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

Nie ma na pewno za 40zł.

Jest, nie ma za 50 zł u mnie ;)

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Karty za 10 nie ma kupujesz za 20 10 do 1 gry i drugie 10 do drugiej gry czyli na karcie zostalo na 10 i wydasz se je do lola np bo za 10 nie ma

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

Sa tylko za 20,50,100, chyba 150 i 300 zł .

Ci chyba chodzi o opcję w lolu ,? Jesli tak , to masz rację ale tutaj chodzi o psc w sklepach (Realnych) : D
Opublikowano

truskawa znowu sie spotykamy do jasnej ciasnej, co do pejsejwów to pamietam jak babce powiedzialem zeby mi kupila pejswjewa dalem jej 50zl na ten fakynszyt i ona stara babka kupila doladowanie do telefonu!!! rozumiesz.. tyle riot pointow i skóreczek sie poszlo walic.. mam dosyc juz tego zycia ... nie moge nawet nocki walnac w domu bo babka spi w tym pokoju co ja i jej swiatlo monitora po oczach swieci i ona mowi ojcu i ojciec mi kary daje na moja maszynke.. mam juz to gdzies!!!

Opublikowano

Dzisiaj byłem w kiosku inmedio i okazało sie ze karty psc sa w nominalach 30,50,100 podajze wiec kupiłem za 30 i za to miałem ok 1200rp. Na początku tez chciałem kupić za 20 ale okazało sie ze nie ma.

Opublikowano

Dzisiaj byłem w kiosku inmedio i okazało sie ze karty psc sa w nominalach 30,50,100 podajze wiec kupiłem za 30 i za to miałem ok 1200rp. Na początku tez chciałem kupić za 20 ale okazało sie ze nie ma.

a u mnie wgl nie ma w kioskach takiego czegos jak karty psc :D

nie wiedza co to jak sie pytalem o to ;p Jestem z wrocławia

Opublikowano

https://www.paysafecard.com/pl-pl/produkty/paysafecard/

Nie ma psc za 30zł czyz 40zł to może to są jakieś inne doładowania bo jeśli na oficjalnej stronie pisze tylko 20,50,100,300 to innych nie ma.

Jesli chcesz kupić za 10 zł psc to musisz znaleśc kolege który tez chce wtedy kupujecie psc za 20 zł i obydwoje wpisujecie go na doładowaniu za 10 zł.

RGFya0xvcmREaWFibG9zX19fZXVuZV9fXzQxNl9fX01lR2VfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png

Pomogłem daj + to w końcu nic nie kosztuje ;D

Opublikowano

truskawa znowu sie spotykamy do jasnej ciasnej, co do pejsejwów to pamietam jak babce powiedzialem zeby mi kupila pejswjewa dalem jej 50zl na ten fakynszyt i ona stara babka kupila doladowanie do telefonu!!! rozumiesz.. tyle riot pointow i skóreczek sie poszlo walic.. mam dosyc juz tego zycia ... nie moge nawet nocki walnac w domu bo babka spi w tym pokoju co ja i jej swiatlo monitora po oczach swieci i ona mowi ojcu i ojciec mi kary daje na moja maszynke.. mam juz to gdzies!!!

a ty kupic nie mogles?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...