Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Far Cry 2 Multiplayer

IsMyLife132

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, niedawno kupiłem CD-Action z Far Cry 2... Słyszałem że wielu miało problemy z samym graniem, ale mi wszystko chodzi ok... Jest jeden problem w którym nie wiem o co chodzi. A mianowicie za każdym razem gdy wkraczam w jakąś rozgrywkę mam inny poziom to np. 7 i mam 6 diamentów to 11 i 10 diamentów... A jak loguje się znowu to przy informacji o postaci pisze że mam 1 poziom i 0 PD. Bardzo Proszę o odpowiedź bo chciałbym normalnie grać, a ubóstwiam całą serię Far Cry.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Usuń folder z stanami zapisu gry, i spróbuj od nowa. Wypatruj aktualizacji do gry FC 2. A jeśli to nie chodzi o to to może jest to zależne od serwera na którym grasz?. Inny serwer - inny poziom.

GO - HARD SERWER HARDCORE! 350 SLOTÓW, TS3, YOUTUBERZY, RANKING, STATYSTYKI!

START 29 LISTOPAD 19:00 (PIĄTEK)

DOPRACOWANY BARDZIEJ NIŻ MCHC I GODNY PRZECIWNIK SKKF!

--:>>GO - HARD<<:--

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Sorki za odkop ale nie będę zakładał nowego tematu. Chodzi mi o grę przez LAN czy też powinien się zapisywać poziom bo gram z kumplem po lanie i za kazdym razem poziom jest od nowa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...