Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wyświetlanie obrazu na monitorze.

djmati5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z gory sorka, ale nie pisze polskich znakow, na komie to dlugo trwa

Chodzi o to, ze cos sie stalo chyba z monitorem. caly obraz przesunal sie do gory. na dole mam dosc duzy czarny pasek prawie do polowy ekranu. na monitofze widze niby ok, ale gora obrazu czyli ok. 1/3 , jest jakby poza monitorem i jesli cos chce sie wlaczyc, to trzeba celowac myszka z pamieci ;D

Wie ktos o moze byc przyczyna?

Monitor Acer AL1716

grafika HD7850

procek i5 2500K

Wczoraj wieczorem bylo ok...jednak od dzisiaj tak sie dzieje.

Bede bardzo wdzieczny za pomoc.

@jak mi sie uda wykombinowac jak tu wrzucic fotke z komy, to dam zdjecie jak to wyglada

@ proba przesuwania obrazu w ustawieniach monitora nic nie da, bo przesuwa sie o male wartosci. Proba przywrocenia ustawien fabrycznych tez nic nie dala

post-128215-0-23256300-1364817094_thumb.jpg

Opublikowano

Podlaczylem monitor pod laptopa i na trybie clone jak i single device monitor zachowywal sie tam samo. PC po podlaczeniu do TV na dole, dzialal normalnie.

To chyba znaczy ze trzeba szykowac kase na monitor, czy jest jeszcze jakas opcja?

Opublikowano

Monitor raczej do wywalenia.

Nie chcąc zakladac nowego tematu chce spytac jaki monitor byscie polecili.

Zalezy mi na Full HD, 21-24 cale, dobra matryca, najlepiej IPS. Byle bez glosnikow i innych pierdolek ;]

@up

Monitor raczej do wywalenia.

Nie chcąc zakladac nowego tematu chce spytac jaki monitor byscie polecili.

Zalezy mi na Full HD, 21-24 cale, dobra matryca, najlepiej IPS. Byle bez glosnikow i innych pierdolek ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...