Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5.1][120s][10GB] ServMC.PL [Factions][McMMO][Survival][Autorskie Pluginy][Ogarnieta Administracja][NOWY!]

SerwerPROO99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

=====================================================================================================

! NAJLEPSZY SURVIVAL + FRAKCJE W POLSCE !

logouuq.png

! NAJLEPSZY SURVIVAL + FRAKCJE W POLSCE !

=====================================================================================================

typserwera.png

Serwer nie jest jak każdy, nie upadnie po 2 dniach. Włożyliśmy wiele pracy aby skonfigurować poprawnie pluginy.

Jest to serwer z przerobionym pluginem Factions, McMMO, Hard Survival oraz Others Drops.

Wprowadziliśmy drop brodawek z Netherracka.

Co może wypaść z kamienia ?

Żelazo 1%

Złoto 0,5%

Szmaragd 0,3%

Diament 0,2%

Dodatkowy drop z Netherrack.

Netherowa brodawka 0,10%

Dodatkowy drop z piasku,ziemii, drewna, bruku

Butelki z doświadczeniem

informacjeb.png

de2zjo.gif Typ : Survival+NoweFrakcje+McMMO

de2zjo.gifIlość slotów : 120

de2zjo.gif Premium : dialog_cancel.png

de2zjo.gifMoby : yes.png

de2zjo.gif PvP : yes.png

de2zjo.gifBiała Lista : dialog_cancel.png

de2zjo.gifWersja : 1.5.1

adresip.png

s1.maxc.pl:2555

maszyna.png

Procesor - 2x3,8 GHz

RAM - 10 GB RAM

ILOŚĆ SLOTÓW - 120

LAGI - NIE

Hosting - PUKAWKA

ekipau.png

yes.pngWłaściciel DualFly

yes.pngTechnik oraz Opiekun Serip

(Poszukujemy osób na stanowisko Moderatora - info na forum)

dodatkoweinfoj.png

Tego serwera nie możesz przegapić !

Tutaj zacznie się Twoja prawdziwa przygoda w świecie Minecraft. Założysz swą

gildię i wyruszysz w świat stawić czoło trudnościom które Ciebie

napotkają. Niezliczone ilości diamentów,szmaragdów i tony żelaza,złota

czekają w kamieniu na wydobycie.

Bardzo dobrze zorganizowani

administratorzy sprawią że na serwerze będzie panowała bardzo miła

atmosfera. Pluginy są idealnie dostosowane do tego aby każdy gracz mógł

swobodnie, bez lagów poruszać się po świecie !

Może to właśnie Tobie uda się stworzyć najpotężniejszą gildie na serwerze ServMC !

Do Administracji !

ServMC to nazwa serwera ! Proszę o nie usuwanie prezentacji.

ServMC - Serwer o którym marzysz!

stopkao.png

Opublikowano

Serwer bardzo fajny , wydaje mi się że jeden z najlepszych w polsce z tym trybem. Naprawde polecam wbić! Super administracja , ładne budowle i mili gracze :)

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Kiedyś byłem technikiem u jakiegoś DualFly. Naprawiłem bugi a ten mnie wyje**ł z administracji i zablokował xD

@edit

Dodam jeszcze że teraz serwer roi się od hackerów i innych nodusów. Nie polecam.

Opublikowano

DualFly to pizda w kilku słowach bachor ........ nie polecam serwera slinik z dupy wzięty , spawn do dupy , mało graczy , i wgl administracja nie ogar ! jednym słowem nie polecam !

Opublikowano

Kiedyś byłem technikiem u jakiegoś DualFly. Naprawiłem bugi a ten mnie wyje**ł z administracji i zablokował xD

Słuchaj, nigdy nie wyjeb**** nikogo kto mi pomógł. Masz w ogóle jakieś dowody ? Chętnie porozmawiam z Tobą bo może ktoś się podszył pod moją osobę :)

DualFly to pizda w kilku słowach bachor ........ nie polecam serwera slinik z dupy wzięty , spawn do dupy , mało graczy , i wgl administracja nie ogar ! jednym słowem nie polecam !

Może wstawić rozmowę z GG ? Dziecko 11 letnie nie zostało przyjęte na posadę Moderatora i się rozpłakało z pogróżkami, że puści ddosy ... Już Ci raz pisałem ZBUDUJ POPRAWNIE ZDANIE !

Opublikowano

nie 11 letnie bo mam więcej lat od cb bachorze

Dalsza dyskusja z Tobą nie ma sensu. Wyjdź na dwór i przemyśl swoje zachowanie bo chyba brakuje Ci tlenu i mózg nie funkcjonuje poprawnie.

Opublikowano

Zrob lepszy serwer ; ] , spawn fajny , administracja tez ;]Malo graczy bo nowy serwer ; ]

Opublikowano

Serdecznie zachęcam do gry na tym serwerze. Bardzo go polecam, ponieważ ogarnięta administracja pilnuje porządku na serwerze, pluginy są idealnie skonfigurowane i co najważniejsze serwer jest dla przyjemności.

DualFly

Opublikowano

Trzeba być niedowartościowanym żeby dać najlepszą odpowiedź samemu sobie xD

@topic

serwer przepełniony hackerami, ciągle kolesie na nodusie. Szkoda grać.

Nie polecam !!!

Opublikowano

Trzeba być niedowartościowanym żeby dać najlepszą odpowiedź samemu sobie xD

@topic

serwer przepełniony hackerami, ciągle kolesie na nodusie. Szkoda grać.

Nie polecam !!!

Pewnie nawet nie dołączyłeś do gry na naszym serwerze ale ciągle piszesz, że nie polecasz serwera. Ubzdurałeś sobie coś i teraz będziesz ciągle spamować. Koleś, ogarnij się.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...