Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Metin2.pl i metin2mod

obosheo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Szukalem w necie i nic nie znalazlem, aczkolwiek mam taki problem ze podczas uruchamiania metin2moda wyskakuje taki blad:

Run-time error "5":

Invalid procedure call or argument.

dodam ze metin2 spatchowalem i dopiero na to wgralem moda, przeinstalowywalem juz kilka razy, wkoncu odpalil jako administrator ale wyglad metina byl normalny jak w oryginale, po zalogowaniu mod nie dzialal i nie wiem co dalej wydaje mi sie ze to wina systemu mam windows 8.

Dodam tylko ze PL bez moda chodzi normalnie.

Czekam na odpowiedzi, z gory dziekuje :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zainstaluj Microsoft Visual C++ oraz NETFramework.

win8 ma juz oryginalnie zainstalowane Microsoft Visual C++ i NETFramework. Szukalem w ustawieniach NETFrameworka ale tez nic :/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Uruchom jako administrator.

Czytaj co napisalem ( '' wkoncu odpalil jako administrator ale wyglad metina byl normalny jak w

oryginale, po zalogowaniu mod nie dzialal i nie wiem co dalej wydaje mi

sie ze to wina systemu mam windows 8.'' )

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Service Pack 3.0 by się przydał a po instalacji restart kompa.

ProUser | Postmaker | Gold Member | Blue Member | exKidMod Metin2 | exModerator Metin2 | exVIP

Opublikowano

Pobierz program Service Pack 3.0 i zainstaluj.

ProUser | Postmaker | Gold Member | Blue Member | exKidMod Metin2 | exModerator Metin2 | exVIP

Opublikowano

Pobierz program Service Pack 3.0 i zainstaluj.

Moglbys podac jakis link, mam win8 a jest tylko service pack 3.0 na xp i boje sie cokolwiek robic gdyz jak juz wyzej wspomnialem jestem kompletnie zielony w tych tematach.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wybacz, przeoczyłem. Też mam 8, ten sam błąd, ale jak uruchomie jako admin to wszystko pięknie działa.

Ja biblioteki c++ wgrywałem, a net framework już był o ile pamiętam.

58127451730374025416.jpg

Opublikowano

Wybacz, przeoczyłem. Też mam 8, ten sam błąd, ale jak uruchomie jako admin to wszystko pięknie działa.

Ja biblioteki c++ wgrywałem, a net framework już był o ile pamiętam.

A dokladniej robiles cos jeszcze ? Bo ja mam oryginalnie c++ i NETFrameworka zainstalowanego najnowsze wersje, takze odpalalem jak administrator i metin2 sie uruchomil ale mod juz nie :(

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...