Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zrobić z tym fantem ? Jedzenie

Wyjątkowy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Wcześniej jadłem wszystko. Codziennie, co chwila co mi dawali. Mieszkam z babcią więc wiadomo...

Byłem przy kości, ale w 2009 byłem już gruby. Wtedy zacząłem rosnąć brzuch powoli opadał, ale też wzrost szedł do góry.

Moja waga z 28 października ( przed wyjazdem do Anglii na turniej ) wynosiła 72kg, przy 175 cm wzrostu. Wyglądałem normalnie ;) Dużo biegałem bo była energia. Jadłem co popadnie, wtedy kiedy chciałem i co chciałem.

Teraz moja waga to 58kg przy 177cm wzrostu. Mówią, że jestem chudy. Wyglądam dla siebie normalnie, ale waga na to nie wskazuje. Nie jem obiadów z rodziną tylko robią swoje itp

Jak myślicie, czy wrócić do starej formy, gdzie byłem wesoły, nie byłem ani gruby, ani chudy wyglądałem normalnie itd ?

Bo wiadomo teraz muszę więcej jeść niż kiedyś, w tym 2009 czy coś. Nie długo wakacje ruch będzie, więc się chyba wszystko spali. Również mam zamiar pojechać na obóz w piłkę w sierpniu 5-21. Tam jadłem wszystko - dosłownie podwójne obiady, a i tak schudłem.

Pytanie jest proste. Ile ważycie, oraz czy jecie wszystko to co wam dadzą, nie patrząc na kalorie. Bo Chłopak między 16-20 rokiem życia musi jeść najwięcej w całym swoim życiu, powinien bynajmniej, takie jest zapotrzebowanie.

W domu mówią, żebym jadł normalnie i wszystko co chce. Bo i tak w tym wieku przytycie 10kg mi nie grozi. Jeszcze jak będę w wakacje biegać dużo za piłą, codziennie gdzieś wychodzić rower, oraz pojadę na ten obóz ;).

Wiadomo chłopak mus mieć trochę ciała ale sami oceńcie.

Co myślicie ? Czy mam nie myśleć i jeść kiedy mam ochotę i co chce. Tak jak kiedyś, być wesołym, jeść z rodziną i cieszyć się życiem. A wszystko da się spalić i pójdę kiedyś na siłownie.

Czy siedzieć, liczyć, zamartwiać się co jeść czego nie jeść itd ? Oraz odmawiać sobie rzeczy ?

Chce, aby odpowiedzi były prawdziwe, bo wiele osób jest tutaj w moim wieku, starszych itd. Myślę, że wybiorę pierwszą opcje, bo i tak jeszcze urosnę, a chłop to musi być chłop :)

Co myślicie ?

Moje zdj:

http://iv.pl/images/46838199232730777952.jpg

W sensie, jak Wy robicie, oraz jak byście postąpili.

2iw0ill.jpg

More than Passion !

Opublikowano

Ja teraz w wieku 16 lat 175cm wzrostu ważę około 60kg i jestem bardzo chudy, mogę jeść dużo i tak nie przytyje za bardzo. Ja bym proponował żebyś jadł dużo ale nie same fastfoody cały czas.

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Nie, nie chodzi o fast foody.

Chodzi o to jedzenie domowe.

Zwykły chleb, masło, wędliny wszystkie, ser żółty, te obiady co zrobią, śniadania z nimi. Wiecie o co mi chodzi, nie wybrzydzać, że to jest za tłuste typu szynka. Wszystkie zupy, białe kiełbasy, bigosy wszystko to co w domu dadzą w sensie.

Idź do McDonalda i weź 10 Hamburgerów. Rób tak co dwa dni lub jeden.

Jedz dużo, nie biegaj mało chodź, siedź przed kompem.

Prosiłem o normalne wypowiedzi...

Ćwiczyć chce, nie wyobrażam sobie dnia, w którym nie zrobię ćwiczeń na brzuch lub pompek...

2iw0ill.jpg

More than Passion !

Opublikowano

ja przy tym wzroście ważyłem 89 kilogramów 173 i świetnie sie czułem co prawda byłem gruby ale każda chciała mnie mieć bo przy takiej wadze masz pytona w cholere

xxxxxxx

Opublikowano

Nie sraj przez tydzień, jedz nie zdrowo, siedź na kompie noł lajf (i tak to pewnie robisz XDD) Najadaj sie sucharami.

A tak na serio.
No to jedz jakieś warzywa etc. schabowe , ziemniaki itd.. ale nie za dużo tłuszczu i może się wyrobisz :D

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

jeśli robisz a6w to przestań

rób tylko pompki/brzuszki jak bedziesz chciał już sobie porządną klate wyrobić to kfd.pl zaprasza

xxxxxxx

Opublikowano

Nie chodzi o wyrobienie.

Chodzi o to, czy mam jeść te domowe rzeczy co zrobią, dadzą itd ?

Wy na przykład jecie co 3 godziny ? Czy co jakiś czas idzieta do lodówki tak jak ja kiedyś :P ?

Mieć w dupie to co zjem, tylko być zadowolonym. Nie chce przytyć, ani nic. Chce mieć po prostu czystą głową i nie myśleć o tym. Trudno jest, ale może dam rade.

2iw0ill.jpg

More than Passion !

Opublikowano

Mój wiek 16 lat , wzrost 185 waga 76 kg , ale ćwiczyłem prawie rok na siłce .

Przytyj z 10 kg .

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

Nie chodzi o wyrobienie.

Chodzi o to, czy mam jeść te domowe rzeczy co zrobią, dadzą itd ?

Wy na przykład jecie co 3 godziny ? Czy co jakiś czas idzieta do lodówki tak jak ja kiedyś :P ?

Mieć w dupie to co zjem, tylko być zadowolonym. Nie chce przytyć, ani nic. Chce mieć po prostu czystą głową i nie myśleć o tym. Trudno jest, ale może dam rade.

jedz zdrowe śnaidania a obiad to co dadzą

xxxxxxx

Opublikowano

Jedz normalnie czyli śniadanie obiad kolacja, syte posiłki. Ja mam ponad 170cm wzrostu jestem umięśniony a waże około 60kilo a wyglądam normalnie. Na tym zdjęciu z sierpnia wyglądałeś jak kupa mięcha :(

Cwicz, zdrowo się odzywaj nie przejmuj się uwagami rodziców czy babci odnośnie wagi a wszystko będzie ok.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Ja zjadam śniadanie przed szkoła potem 2śniadanie w szkole, obiad w szkole zupę w domu i obiad w domu no i kolacja. To wychodzi 6 posiłków. Prawie codziennie chodzę na porządne treningi czasami ćwiczeń w domu i jest ok. W domu jem co mi dadzą czyli głównie polska kuchnia ;)

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Dobrze jest. Podziwiam ludzi, którzy pracują nad swoim wyglądem.

ProUser | Postmaker | Gold Member | Blue Member | exKidMod Metin2 | exModerator Metin2 | exVIP

Opublikowano

Wystarczy nie jeść pustych kalorii, nie układaj diety, bo nie ma potrzeby jeśli nie ćwiczysz. Odżywiaj się zwyczajnie, nie chodź głodny, zjadaj duże śniadania.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

noooo.... problemos

bo ja także wpierdz**lam za 10-ciu a gówno tyje a też bym musiał przytyć :/

40143183857070538758.png

333 Posty

28.03.2013

Opublikowano

Dobrze wyglądasz, ale myślę, że powinieneś przytyć. Jedz wszystko na co masz ochotę, kiedy chcesz. To chyba jedyne racjonalne rozwiązanie jak na ten moment. Wszelkie

fast foody to nie tylko spora waga w krótkim czasie ale także sporo niezdrowych rzeczy.

Kocham kino akcji na forum. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...