Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Precka z zasięgowa

Variance

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie czy to to samo bo precka dodaje +5 do zasięgu zasięgowa tez +5 czyli obydwie dodają 100 zasięgu?

edit:Mam jeszcze pytanie nie długo na medyku (10lvl) bende miał 13k funds i mam pytanie opłaca się kupować qbb-95 bo zestaw z mg36 juz mam i te dodatki z tego zestawu bym dodał do qbb czy moze kupić ten zestaw za 12 funds z deagle 50 albo moze kupic inny karabinek mniej niz 12k funds

(jaki polecacie) i zalosowac dla niego m145 (celownik)

Opublikowano

Zasięgowa zmnjejsza opadanie kuli a precyzyjna dodaje ok. 100 m zasięgu. Jak nie masz kolby nemezis to qbb nie będzie za dobre a ten drugi zestaw też nie jest za dobry jak masz zestaw z mg36 to już nie kupuj więcej lepiej na inną postać to wydaj.

Opublikowano

M-27 Iar też jest dobry i można bez celowania walić więc możesz kupić pakiet z nim albo poczekać aż alchemical zacznie działać i sprawdzić jaka kolba jest najbardziej podobna do nemezis ale to cię drożej wyniesie.

Opublikowano

Precyzyjna zmniejsza też bulletdrop z tego co pamiętam. Zasięgowa działa chyba jak predator, tj. zwiększa metrowy przedział zadawania danego dmg.

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...