Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Pusta mapa w grze

Roiccrx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wchodzę sobie właśnie na zbieranie diamentów a tam pustka...

Na całej mapie jest tylko 1 trasa (Rosewood n' Lyons) w klasie B oraz miejsca spotkań...

A tak to pustka, żadnych tras... Ktoś wie co to za niespodzianka? :D

Domyślam się, że pewnie takie małe Prima Aprilis :D

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Mieszają i mieszają .. Bycie ogarem popłaca . :D Albo może zwyczajnie nas trollują :D Pozostaje Ci jazda na tej trasie hehe :D

Opublikowano

Ja nie wiem w ogóle co się dzieje . Przed chwilą mnie wywaliło , nawet nie zdążyłem nic zrobic .. Was też wywalilo?

Opublikowano

Nie pomogę ci bo nie grałem teraz . Czytam główny profil nfs i przy okazji polski . Każdy na to nażeka ciekawe kiedy to naprawią i będzie można spokojnie sobie pograć .

Opublikowano

Lepiej jak by SB dali

A co Ci dadzą te SB ? Jakby dali 5k to tak , ale dodają Ci max. 1k , za co nawet kołpaków do taczki byś nie kupił ..

Opublikowano

Auto Lexus LFA zostało przyznane większości graczom na 1 dzień . Na emailu pewnie masz kod , zaaplikuj go i ciesz się ;)

Opublikowano

Zapomnij , że oni kiedykolwiek dadzą Tobie i każdemu auto które sporo kosztuje . Narazie wywala mi FATAL ERROR CODE . Ktoś też to ma ?

@up Jaki bugg w celach komercyjnych ? Omawialiśmy już , że to trolling . Co jak co ale wątpie czy ktoś by kupił za SB auto z klasy B ...

Opublikowano

Podepnę topic na czas tego "trollingu" EA, by nie powstawały już nowe tematy dotyczące tego.

Zostawiam ten temat otwarty, ale nie spamujcie.

Opublikowano

Co te ea nie wymysli.. To nie jest smieszne. Jesli daja tylko 1 trase, to niexh zwieksza zarobki np 4x.

Najlepszy trolling Ea, jaki moglby byc, to naprawa chatu,badz info na fb ,,hey, we repair today in-game chat!'' wszyscy wbijają do gry szczesliwi, a tu d*pa. :D

Co te ea nie wymysli.. To nie jest smieszne. Jesli daja tylko 1 trase, to niexh zwieksza zarobki np 4x.

Najlepszy trolling Ea, jaki moglby byc, to naprawa chatu,badz info na fb ,,hey, we repair today in-game chat!'' wszyscy wbijają do gry szczesliwi, a tu d*pa.. :D

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Auto Lexus LFA zostało przyznane większości graczom na 1 dzień . Na emailu pewnie masz kod , zaaplikuj go i ciesz się ;)

Co trzeba spełnić by dostać to auto?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...