Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] CHEW- nowa gra twórców lola !

Gość ArronBaDo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Riot stworzył grę, w której jesteśmy Chogathem i niszczymy miasta, jest to taka mini gierka, biegamy zabijamy ludzi i niszczymy bloki.

http://eune.leagueoflegends.com/pl/news/oto-jest-league-legends-chew?rid=sidebar

link do tematu

link do gry (gra jest całkowicie przetłumaczona na język polski)

http://www.chewgame.com/pl/chew/

Sam osobiście doszedłem do 3 lvla i gra wyglądaj mniej więcej tak

1364802761-U457483.jpg

1364802799-U457483.jpg

spotykamy różne postacie z lola, kręcący się garen próbujący nas zabić, teemo który lata i nas atakuje, corki który rzuca w nas bobami i wiele innych ! :)

Jest to dopiero beta

Opublikowano

Nawet fajna gierka, ale troche trudna ;d 5 level ;d garen ciężki do zabicia ;d fajne sa te bonus lvl z teemo ;d

Opublikowano

Haha, fajne xD. Lecz fajnie by było gdyby np była 3d, coś takiego jak Rayman.

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

A wiecie jak to jest z tym Cho'Gath Eats. Będzie do kupienia czy rozdadzą za udział w becie? :P

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Niezłe, przyjemnie się gra, mam nadzieję że będą rozwijać gre :p

Opublikowano

Wydaję mi się, że ta gra to pro prostu żart riotu. Tak jak kiedyś był ww urf tak teraz jest ta gra. BTW, co roku jest jakiś skin z urfem to może w tym roku też będzie.

Zaraz przetestuje grę ale zapowiada się nieźle.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Jest jeszcze jedna (mini)gra - w czasie gry można znaleźć tęczę - przekierowuje ona do gry Astronaut Teemo. Miłej zabawy ;d

Opublikowano

Jaja sobie robią prima aprilis jest przecież ta gra w stylu mario na pewno nie wyjdzie po prostu chcieli sobie pozartować i jak widać wyszło kupa tematów na ten temat w ch.. pytań itp.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Huehue. Doszedłem do Istambułu + jakaś 1/3 rozgrywki tęczowym teemo. Na koniec dostaje się możliwość używania skinu gentelman do cho w tej gierce.

@edit. Tylko kijowo bo w Brazylii nie ma huehuekaisera ;/

Opublikowano

Za przejście tej gry ma sie może jakieś np. Skiny do konta w lolu?

raczej nie, ta gra jest chyba tylko na prima aprilis, ma nawet licznik i wtedy chyba wygaśnie :P

Opublikowano

Ja sam jestem chyba przy 14/15 lvl i nie mogę go skończyć bo mnie za szybko zabijają + ten mecha cho'gath xD

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

A wiecie, że fraza "Cho'Gath eat world" jest w LoLu już bardzo długo :]? Polecam rzucić okiem na skin Emumu.

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...