Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Exp bota.

Xenno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, szukam Exp bota na PL'a. Żeby miał wykrywalność na gmów i to tyle.. No i żeby był bez wirusów ;) Chciałem ściagac tego od kamera.. Ale kiedy zacząłem pobierać to komputer próbował się wyłączyć o_0.

Daje + !

Weteran
Opublikowano

Od kamera jest najlepszy i darmowy. Wyłącz najwyżej antywirusa i spróbuj pobrać.

Z płatnych to m2bob.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Przedstaw problem jaki masz z grą na kamerze.

ProUser | Postmaker | Gold Member | Blue Member | exKidMod Metin2 | exModerator Metin2 | exVIP

Opublikowano

Mam problem ze KamerModem. Jak go wypakuje znika mi plik "metin2m_pl" i nie mam zastąp plik. Jak widziałem to każdy zamienia tam pliki na wideo i mają plik "metin2m_pl" i im nie znika mi jednak znika i nie wiem co robić jak chce właczyć metka to mi piszę " trying to use kamers module without premission" wcześniej mi pisało że "mod został źle zainstalowany jak chcesz żeby działał to usuń newkamerfun"

Opublikowano

Permission to uprawnienie. Pobierz ponownie KamerModa i jak Ci się pobierze to instaluj go za pomocą opcji (Uruchom jako Administrator).

ProUser | Postmaker | Gold Member | Blue Member | exKidMod Metin2 | exModerator Metin2 | exVIP

Opublikowano

Permission to uprawnienie. Pobierz ponownie KamerModa i jak Ci się pobierze to instaluj go za pomocą opcji (Uruchom jako Administrator).

Jeste na administratorze i dalej to samo.

Jeste na administratorze i dalej to samo.

Urochomiłem jako administrator i dalej nic więc nie wiem.

Opublikowano

Podczas instalacji moda wyłącz antywirusa

Dalej mi wyrzuca a może ktoś mi wyśle ten plik nie spakowany na gmail? Pisać na priv z checią podam .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...