Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nieogarnięci moderatorzy na MPC

toniemoje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Jakiś nieogar moderator dał mi ostrzeżenia za to, że napisałem post, że potrzebuje menu pod v i szybkiej pomocy.Ale dla moderatora to jest odswieżanie postu to jest po prostu żalosne :)Nawet nie napisał za co mi ostrzezenie dodał tylko dodał pod postem

Opublikowano

Nie potrzebnie taki temat. Wystarczy, że zgłosisz to jemu, i wyjaśnisz to z Nim na spokojnie. I tak pewnie tego tematu nie przeczyta.

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

Akurat moderatorzy odpowiadają na PW, jeżeli nie uzyskasz odpowiedzi to upomnij się u Global Moderatora i najlepiej złóż skargę na takiego delikwenta.

Jeśli nie ma urlopu/informacji o zmniejszonej aktywności to zostaną wyciągnięte z jego zachowania konsekwencje.

Opublikowano

To jest śmieszne

po1 napisałem ze to nie byl refresh wszystko co napiszesz post chce to szybko mieć czy coś od razu piszecie refresh co 24h/albo co 3dni i 5%ostrzezenia

po2 napisze na PW i nie odpisujecie

po3 nawet nie wiem kto mi dał ostrzeżenia bo cwaniaczek dal i pisze pdo tematem ze dodano ostrzezenie a na pw nic nie ma

Admin Cienia
Opublikowano

Nałożone słusznie i zgodnie z zasadami nadawania ostrzeżeń na forum. Za post pod postem napisany przed upływem 24h jest 5%. Nie ma znaczenia jego treść.

Po za tym skargi piszemy na PW.

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...