Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

JAKI JEST NAJLEPSZY I NAJTAŃSZY ?

Actimelh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Chciałbym założyć serwer VPS na Linuxie . chciałbym założyć własny serwer TeamSpeak3 . Jaki Hosting Polecacie . NIEDROGI + DOBRY !

Nowy serwer już w drodze ;)

HARDCORE !

Opublikowano

tam nie ma VPS z tego co widze tylko seedbox i minecraft . . .

Nowy serwer już w drodze ;)

HARDCORE !

Opublikowano

Może:

http://biznes-host.pl

Płacisz za rok, to 50% taniej. Dokładasz kod polecającego (np. mua ^^) to kolejne 25%. Łącznie wychodzi taniej o 62.5%

Kod: PNYT-BHU6-MTSJ

Wklejasz jak zamawiasz. Ja jak kupiłem tego najtańszego to zapłaciłem 126zł, zamiast 336zł, więc chyba warto :P

Opublikowano

Pod TS starczy Ci coś małego sprawdź MintsHost ten za 18PLN w zupełności wystarczy, wszystko stoi w serwerowni Biznes-Hostu.

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Opublikowano

Pod TS starczy Ci coś małego sprawdź MintsHost ten za 18PLN w zupełności wystarczy, wszystko stoi w serwerowni Biznes-Hostu.

MintsHost, jeśli chcesz aby serwer padał Ci na ddosa i po paru atakach Ci go zablokowali.

Zapoznaj się z ofertą Net-Speak.pl, mają dobrą ofertę VPS/VoiceVPS, serwery wykupywane są w jednym z najlepszych hostingów "HosTeam".

Opublikowano

Polecam serv4web!

Nie polecam stanowczo mintshost.pl serv4web jest tanie I ma uczciwa oferte.

Z tego co się naczytałem, to serv4web nie odpisują na tickety, gdy vps nie działa bo coś na serwerowni nie gra to tydzień czasu się czeka, dokupywanie dodatkowego ramu to zabranie Ci kasy i nie dodanie go do sewera itd.

Najtaniej wychodzi tak jak mówiłem, biznes-host.pl, bo przy zniżkach to 10.5zł miesięcznie za 512mb ram, nielimitowany transfer na porcie 20mbit, procek 2ghz. Kod napisałem wyżej:

Kod: PNYT-BHU6-MTSJ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...