Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Podmienienie mobów w modzie NPC mod

Oskir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Serdecznie .

Mam mały problem , otóż ściągnąłem sobie moda NPC mod (ponieważ robię mapę adventure i potrzebuje parę silniejszych bossów .) lecz gdy jakiegos moba np. do foleru : mob/villagers wrzucam sobie witch.png z innego texturepack'u i podmieniam (robiłem też z usuwaniem) . A potem jak odpalam tą motykę i wybieram witch (lub innego moba którego wgrałem ) wyskakuje mi jakaś głowa która sobie lata i to jeszcze źle steksturowana ... Nie wiem co zrobić . Bardzo błagam Was o pomoc ,już skończyłem budować mapę , lecz tylko zostały mi tylko te moby (zostało dopracowane już każde pomieszczenie w których one miałyby tam być) Proszę o pomoc.

98635622093061432897.jpg

"Bo w każdym z nas jest Chaos i Ład, Dobro i Zło. Ale nad tym można i trzeba zapanować. Trzeba się tego nauczyć." Geralt

Opublikowano

A z jakimi teksturami mam pracować ?
Mam ustawionego texturpack'a i chciałbym mieć tekstury mobów takie jak są na tym moim texturepacku .

Próbowałem już ponownie wgrywać moby,

Ale nie próbowałem reinstalować moda . Pomoże to ?

98635622093061432897.jpg

"Bo w każdym z nas jest Chaos i Ład, Dobro i Zło. Ale nad tym można i trzeba zapanować. Trzeba się tego nauczyć." Geralt

Opublikowano

@Ref
Przepraszam za ref zapomniałem że co 24h .

98635622093061432897.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...