Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] zagrożenie banem

matiop12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam konto medyka 10 lvl. Do 9 lvl czyste, przyznam od razu, że 10 lvl wbiłem poprzez expienie się wzajemnie z jakimś typem. Wyglądało to w taki sposób, że ja zabijałem kolesia a druga osoba go wskrzeszała defibrillatorem i tak w kółko przez co nabiłem ogromną ilość punktów i killów w jednej rundzie. Na necie wyczytałem, że ktoś może zrobić ss moich statów i mnie sprzedać, przez co mogę trafić na czarną listę lub dostać bana. Mam zamiar grać w tą grę i ładować kasę. Więc moje pytane jest takie czy grać nadal na tym koncie czy robić nowe ?

a tu ss statów: szczególnie mi chodzi o Naj.Wynik i Seria Zabitych czy w ogóle jest taki wynik realny.

post-198773-0-37801800-1364768710.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

broń boże zero wspomagaczy, tylko się boję ponieważ to się nazywa tzw "power lvling" ale skoro mówisz, że nic nie dostanę to jestem spokojny, dziękuję :)

jeszcze chciałem zapytać gdzie znajdę listę zbanowanych osób lub bodajże czarną listę ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

broń boże zero wspomagaczy, tylko się boję ponieważ to się nazywa tzw "power lvling" ale skoro mówisz, że nic nie dostanę to jestem spokojny, dziękuję :)

jeszcze chciałem zapytać gdzie znajdę listę zbanowanych osób lub bodajże czarna listę ?

Nie raz, nie dwa takie rzeczy się robiło. Tak samo w Battlefield Heroes zbieraliśmy ekipę to stats padding'u. Do tej pory nie ma bana.

Co to stats padding?

w83od2.jpg

Opublikowano

Patrz dajesz jak dostaniesz bana do odwołania ten link

i piszesz skoro gosciu umiał zabić 143 i raz umrzeć to czemu ty nie mogłeś ? I tak nie dostaniesz bana xD gościu od 5 miesięcy ma w statach 100.000 punktów jako najlepszy wynik i zero bana :). A co do serii zabitych to ja mam 293 i to nie moja wina, że obok typa którego zabiłem stał pan z defibliratorem zwykły zbieg okoliczności..
Opublikowano

Za stats spaddnig jest ban albo kick to też zależne od serva.Raz sam osobiście widziałem jak w informacji leciały bany za stats spaddnig.

Dlatego najlepiej takie coś prezentować na serwerach od Ea,bo oni i tak większość rzeczy mają w pupie oO

Opublikowano

Kurde, żal mi takich, co piszą, że nie ma za to żadnego bana ani nic...

Jak ktoś cię podkapuje to koniec, lecisz na blackliste za statspadding i pograne.

Możesz pisać odwołanie, mają 3k zgłoszeń, wysłałem odwołanie i od tygodnia nie odpisali.

Nawet jak założyłem konto na ich str to od tygodnia linku aktywacyjnego mi nie dali.

Ogólnie żenada, bo grałem na dw bez flag a to statspadding nie jest i dupa.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Nie używałeś żadnych wspomagaczy - nie ma żadnej mowy o banie.

Oj nie zgodzę się z tobą. Bany lecą, wystarczy wysłać raport do odpowiedniej osoby, na odpowiedniej stronie. Nawet jeżeli pan x nie dostanie bana to już jest masa blacklist.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...