Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HIT WEJDZ ZOBACZ

Pan Smietanka20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SKKF19 i as cos tam to ta sama osoba... ^^ ( Kto chce rozmowe jak Wlasciciel grozi mi "ddsami" za to ze cie wycofalem ze wspolpracy to prosze na skype pisac mateusz.wagner5 ) Serwer ogarniety ale administraca nie, przynajmniej nie wlasciciel. Ddsy za darmo, pozdrawiam -.-

Opublikowano

SKKF19 i as cos tam to ta sama osoba... ^^ ( Kto chce rozmowe jak Wlasciciel grozi mi "ddsami" za to ze cie wycofalem ze wspolpracy to prosze na skype pisac mateusz.wagner5 ) Serwer ogarniety ale administraca nie, przynajmniej nie wlasciciel. Ddsy za darmo, pozdrawiam -.-

Jak to możesz tak twierdzić bo nie rozumiem , ciebie jestem tutaj pierwszy raz.

Opublikowano

Nie nabijajcie postów !!! Piszcie sobie pw -,- niech ktos zgłosi te reklamy bo moderatorowie chyba nie widzą -,- ja tel i nie mogę zgłosić ;_;

Opublikowano

@up"zecz" Jestes kolejnym dzieciakiem ktory daje sie nabrac na jakis typkow ktorzy mowia ze "20 pierwszych osob darmowy vip" i wchodzic jak debil z nadzieja ze go dostaniesz to jestes w bledzie. Myslisz ze ci daja Vipa ? Wyludza na Tobie tylko ludzi , kase i poprostu wywala cie na zbity pysk, po za tym wiem ze jestes ta sama osoba, lecz pisze to dla innych userow tego forum przegladajcych ten post.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...