Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] klikasz i masz ;D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałem zapytać czy jest możliwość poprzez jakiś plugin czy coś by gracz craftowal (mam plugin na własne receptury wiec spokojnie) np portal i aby po kliknięciu na portal prawym przyciskiem myszy nie stawiało go lecz wykonało komendę do konsoli ?? Powiem to tak :) mamy 8 diamentów i złoto ... Craftujemy i wychodzi nam portal :) trzymamy go w ręce klikamy ppm po czym dostajemy range Kox :) taki tam przykład :)

Opublikowano

To gratuluję inteligencji -,- np jak klikasz prawym trzymając w ręce potkę to ja pijesz ... Chce by trzymając w ręce ustawiony przezemnie blok np. Bedrock dało range tej osobie która go trzyma ;x

Opublikowano

Co mam Ci dodac ?? :) chyba, że poprostu nabijasz posty :)

Wszystko na jenej kupie ... Ładniej się nie dało ? Naprawde

Pomogłem? Like?

Opublikowano

Jak się orientuje to nie ma takiego pluginu , no ale poszukaj może na google. Sam byś musiał dawać rangę , albo robić portal .

Opublikowano

Sam bym mógł -,- zostawię to bez komentarza ... Mam plugin cRecipes w którym można robić bloki portalu ... Żeby go zrobić trzeba się w hugo nameczyc ... Jak ktos to zrobi chce by mógł na to kliknąć i aby dało mu range ... Sam mogę dawać ... Pewnie następny co posty nabija -,-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...