Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Do której ligi/dywizji się dostanę?

heroex2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Joł!

Od początku. W S2 miałem golda, w presezonie 3 nie grałem (jeżeli to ma jakieś znaczenie), a teraz zacząłem grać rankedy od nowa i oczywiście albo trafiałem na afków, albo nie byłem w stanie wycarrować :(

Mam aktualnie 3 wygrane na 8 meczy 9 (3 wygrane - 5 przegranych), jak myślicie gdzie mnie przydzieli jeżeli miałbym 3/10 (3-7) albo 5/10 (5-5)?

Opublikowano

Bro, uspokoj się nie musisz tak krzyczec, chyba nie umrzesz od jednego tematu. jestem ciekawy waszego zdania i na co sie mam przygotowac bo mecze zagram jutro. teraz nie moge...

Opublikowano

jea. To sie nazywa edukacja.. Jak mozna napisac " bronz " ? ;_;

wielcy znawcy lola niechajze zasiegna slownika..

Bronz ^^ chyba chodzilo mu o ang.^Bronze^ ale nwm : D jak cos to po PL - BRĄZ .
Opublikowano

Brąz I-III, wyżej raczej niema szans (chociaż to tajny system RIOTu, kto ich tam wie). Ludzie czasem dostają srebro III za 10 wygranych.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Brąz I-III, wyżej raczej niema szans (chociaż to tajny system RIOTu, kto ich tam wie). Ludzie czasem dostają srebro III za 10 wygranych.

Ja dostałem się do srebra III po 10 meczach. Miałem staty 7-3, z czego najpierw przegrałem 3 mecze, potem wygrałem 7 z rzędu.

Opublikowano

Siema, to ja. Zagrałem te 2 rankedy i oba wygrałem, czyli miałem 5win/5lost / 10gier. Przydzieliło mnie do Silver III. Jeżeli komuś to się przyda, bo sam będzie miał taką sytuację to miałem tak: LWLLLWLWWW (L-lost, W-win). Dzięki wszystkim, którzy się tu udzielili ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...