Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Syndra. Warto?

odchudzanie7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio zainteresowała mnie Syndra. Ma fajne, ciekawe skille, ale mechanikę gry trzeba ogarnąć. Sądzę, że szybko się nie znudzi. Na midzie ją widuję rzadko, ale zawsze mam z nią problem. Co o niej sądzicie? Warto wydać te 6300 i grać nią rankedy?

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Osobiście polecam ostatnia moja gra 10/3 surrender w 20 minucie jak ogarniesz postać to możesz wyciągnąć z niej w chuj dużo bardzo łatwa farma na Q+W bierze całe fale do tego ten dmg z Q+ULT. Ma też stuna/slowa jak najbardziej polecam postać.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Polecam. Całkiem mocny i rzadko spotykany pick, przez co ludzie nie wiedzą jak na nią grać.

+burst

+aoe dmg

+aoe cc

+harass

+spory dmg

+mocna przez wszystkie fazy gry

+małe cd

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Bardzo mocna postać, aczkolwiek nieco underplayed. W dobie innych przeładowanych apc jest raczej mało dostrzegalna, a mimo to uważam że warto ją kupić chociażby ze względu na ogromny burst ze skilli. Niestety można też ją wykorzystać do efektywnego trollingu (przerzut + ks swojego blue, a następnie tłumaczenie że missclicked). Godna polecenia, godna gry, godna rankedów.

Opublikowano

Postać trudna do ogarnięcia, ale osobiście polecam :)

"Nie sprzęt, lecz technika czyni z Ciebie zawodnika."

Może taki małe "Lubię to", za pomoc ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...