Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem]pliczki ! FAST

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, ostatnio robiłem serwery no-hamachi na kompie i normalnie wszystko działało.

Dzisiaj robiłem formata i restartowałem router do fabrycznych ustawień.

Ustawiłem tak jak powinno być i na plikach terenza ładnie wszystko chodziło.

Zmieniłem pliczki na nieśmiałego i wywala błąd:

http://scr.hu/0jrk/8vtej

Ktoś wie ?

@EDit

Dodam, że mój router jak i karta sieciowa ma IP 188........, a w sysinstall pokazuje 192.....

Opublikowano

Ja tu nie widzę żadnego błędu a tamto to : Czekam 30s dla interfejsu domyślną trasę. Tłumacz google :D

@Edit jednak nie wiem o co chodzi ;x ja myślę ze coś z ruterem :)

tumblr_lvgzgf6IoX1qhsfoio1_500.gif

Opublikowano

Ja tu nie widzę żadnego błędu a tamto to : Czekam 30s dla interfejsu domyślną trasę. Tłumacz google :D

Mój router ma ip 188... jak i karta sieciowa, a w sysinstall mi pokazuje 192.....

WHY?

Opublikowano

jak uruchomisz maszynę wpisz sysinstall i ustaw tam swoje IP potem shutdown -r now (restart maszyny) i lecisz z procki.

Jak nie zadziała to podziałamy dalej.

Opublikowano

Usun pliki niesmialego z dysku, przeinstaluj nie wiem czego uzywasz VirtualBoxa, pobierz na nowo pliki, mozliwe ze cos zostalo w systemie na drugiej partycji i z niej odczytuje stare dane, wyczysc rejestr po deinstalacji, moze zadziala. Chyba ze juz to robiles. Bo to nie moze byc wina routera, czy systemu nowo postawionego

Opublikowano

Ściągnij Virtual PC najlepsze moim zdaniem i juz nie powinno pokazywać ponnownie tego błedu , Aham i jak coś to napewno nie jest problem z plikami tylko z twoim kompem/laptopem/ruterem/maszyna :C

Napisano 00:20 a ja mam godzine 23:36 pzdr, aa dopiero o 2 mi sie czas przestawia :) A tak wg to miłej wielkanocy życzę :D

tumblr_lvgzgf6IoX1qhsfoio1_500.gif

Opublikowano

Żaden z waszych sposobów nie zadziałał.

Ależ ja głupi, zmieniałem lokalny adres IP w routerze, karta sieciowa zareagowała szybciej niż maszyna w VirtualBox'ie

Wystarczyło zresetować router i chadzia ^^

Daje wam wszystkim like !

http://scr.hu/0jrk/ystk6

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...