Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Zbrojki ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z tego ss wychodzi ze nazwy tych zbroi to:

Yasa-Da

Moru-Ino

Suwa-Ten

Suti-Kon

polskich nie ma bo to sa wymyslone przez autora nazwy i nic nie znacza.

lepiej sam sobie dla nich po swojemu wymysl.

sygna1.png

Opublikowano

No właśnie te nazwy nic nie znaczą, ale te zbroje są np. na Gl**or, i jakąś polską nazwę mają ;) Jak na razie brakuje mi pomysłów co do nazwania tych zbroi. Jestem padnięty, idę zaraz spać :D Ale leci lajk za chęć pomocy ;)

Opublikowano

No właśnie te nazwy nic nie znaczą, ale te zbroje są np. na Gl**or, i jakąś polską nazwę mają ;) Jak na razie brakuje mi pomysłów co do nazwania tych zbroi. Jestem padnięty, idę zaraz spać :D Ale leci lajk za chęć pomocy ;)

bo sobie takie ustawili, kazdy na swoim serwerach zazwyczaj ustawia wlasne nazwy nowych broni, zbroi, bizuterii.

sygna1.png

Opublikowano

bo sobie takie ustawili, kazdy na swoim serwerach zazwyczaj ustawia wlasne nazwy nowych broni, zbroi, bizuterii.

Taaa... Wiem ocb... ale chodzi mi o to, że jak ktoś zna te nazwy to niech mi je zapoda bo ja nie jestem w stanie wykminić żadnych :D

Opublikowano

Te czarne zbroje: http://img232.imageshack.us/img232/927/4x090.jpg

Ninja- Ubranie Władcy

Wojownik- Zbroja Władcy

Sura- Pancerz Władcy

Szaman- Szata Władcy

Te, w których postacie wyglądają goło: http://img7.imageshack.us/img7/5681/4x200k.jpg

Ninja- Stalowe Ubranie

Wojownik- Stalowa Zbroja

Sura- Stalowy Pancerz

Szaman- Stalowa Szata

Dzięki, napewno mi to pomoże. Też myślałem właśnie nad stalowymi zbrojami, ale trochę nie pasuje nazwa do wyglądu zbroi szaman :P

Opublikowano

Dzięki, napewno mi to pomoże. Też myślałem właśnie nad stalowymi zbrojami, ale trochę nie pasuje nazwa do wyglądu zbroi szaman :P

Inaczej tego nie nazwiesz... ^^

Ewentualnie możesz zrobić tak:

Stalowe zbroje i te inne gady to te czarne zbroje, a Zbroje wladcy to te gołodupne. ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...