Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie czołgi są najbardziej wytrzymałe ( 4tier,5tier,6tier,7tier )

genegeneral731

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W grze istnieje takie coś jak "Informacja o pojeździe". Więc proszę uprzejmie abyś właśnie tę zakładkę gry przejrzał i sam doszedł do wniosku jaki czołg jest najbardziej wytrzymały.

Dziękuję i Pozdrawiam Krzysztof

Opublikowano

Najwięcej hp na tierze mają : 4-b1, 5-churchille, 6- churchill7;t-150;kv2, 7- tigery, 8- kv5, 9-tortoise, 10-maus

Opublikowano

4-Pz III 5. Kv-1 6-Kv-1S 7.IS albo Tiger

Lufa w kv-1s jest mega mocna przebija 8 tak samo IS przebije na spokojnie 9 A tiger bardzo dobry szybko strzelny i sredni dmg ok. 200+ w czogli .. Ale jesli chcesz isc w jakies tanki to idz w IS-3 IS-8 IS-7.... Lub w E100 Czyli tiger tiger 2 e75 e100.

Opublikowano

Up yuki to ty kurwa głupi jesteś działo kv1s ma 175 penetracji więc nie przebije niektórych 8 a is ma to samo dzialko więc 9 tortu frontalnie nie przebijesz

Opublikowano

Mam takie pytanie.Jaki lub jakie czołgi są najbardziej wytrzymałe na IV tierze V tierze VI tierze i VII tierze . Prosiłbym także o opisanie ich lufy.Przydatne odpowiedzi likuje.

IV tier - Matilda pancerz ciezki to przebicia od przodu jak i z boków (anglia).

V tier - Churchill l (tak mi sie wydaje) najciezej go przebic od przodu wieze ma calkiem solidna. Dzialo dosyc szybko przeladowuje i strzela 100-200 dmg zwykle.

VI tier - Churchill Vll - Tak samo jak z churchillem l tylko lepsze dzialo.

Vll tier - Black Prince podobnie jak churchille, ciezko mi tu ocenic o co Ci dokladnie chodzi... T29 ma potezna wieze nie do przebicia niezaleznie od jakiej strony, lecz kadlub ma troche slaby, IS pancerz potrafi zrykoszetowac, lecz ma nie az tak dobry pancerz.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

UP od boku i z tyłu przebijesz wszystkie

tak bo napewno ktoś kto już zdobył 9 tier podczas walki 1 na 1 z przeciwnikiem ustawi się do niego centralnie bokiem... jak ja na tigerze 2 często dobijam opciski od is-3 a co dopiero od zwykłego isa....

Opublikowano

IV- MAtilda albo Kaczka. Matilda ma słabszy pancerz ale więcej HP, Kaczka odwrotnir. V- Churchill I/III- Najwięcej HP+ kątowanie bokiem i co chwila rykoszet albo 0. VI- T-150/Churchill VII- Bardzo solidne pancerze i dużo HP. VII- Tiger P- Pancerz super+ najwięcej HP.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...