Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] czy Wukong daje rade na rankedzie?

alialali

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wszystkich, Wesolych swiat ;)

chcialbym kupic postac na rankedy, interesuje mnie linia "bot" oraz granie z adc/supp, moj przyjaciel gra zawsze wlasnie ktoryms z tego i bysmy chodzil we 2 ;]

mam 6450pz

jezeli cos zle napisalem, ze np. chodzi sie na topa z adc czy cos, jezeli tak jest to prosze mi napisac, to z gory przerpaszam ;)

interesowalem sie wukongiem, gdyz ma diabelskie ulti, rozwalajace TF;d

rowniez, elise, zed, i ta nowa postac ZAC'A i najmniej zainteresowana, sposrod tych to volibear,

prosze o odpowiedz

za wszelakie bledy popelnione przepraszam, ale gram rzadko w lol'a to nie znam kto z kim ma chodzic na rankedzie,)

pozdrawiam :)

ps. wiem ze to zalezy od gracza nie od champa czy ktos nim dobrze gra, ale nie mialem pomyslu na tytul

Opublikowano

Grasz mało w lola i podejrzewam, że słabo grasz, nie wiesz jakimi postaciami się idzie na jakie linie i chcesz iść na rankedy ?

Odpuść sobie, proszę ! Będzie lepiej dla ciebie i większości dla twoich sojuszników.

Wukong + ad carry możesz iść na normale z kolegami, ale rankedy to zupełnie inna sprawa.

Wukong to solotoper, nie idzie się nim na bota, na bota idzie się AD carry + support, ale na normalach można sobie tak chodzić, bo nic się na tym szczególnego nie traci.

Opublikowano

nie wlasnie, nie gram slabo:) gram malo to fakt, ale mam 30 lvl w mojej historii mam rozegranych 13 gier rankedowych z czego 10 wygranych:) zawsze chodze z kumplem bo wlasnie idziemy bot/top a jak ktos w teamie ma sprzeciw to mi pisze i sie dostosowuje do tego:)

Opublikowano

nie wlasnie, nie gram slabo:) gram malo to fakt, ale mam 30 lvl w mojej historii mam rozegranych 13 gier rankedowych z czego 10 wygranych:) zawsze chodze z kumplem bo wlasnie idziemy bot/top a jak ktos w teamie ma sprzeciw to mi pisze i sie dostosowuje do tego:)

13 gier nie robi z ciebie prosa...

jak byś mógł to chciałbym twój nick prosić, chciałbym zobaczyć na lolkingu :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...