Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie - METIN2 FISH BOT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy hs wykryje u mnie fish bota? Dzis gm sprawdzał czy są botki i 1 złapał bo pisął bił go i łowił i perm. A czy jak ja bede grac na fb i bede odpiswywać gm to mnie zbanuja czy nie?

Opublikowano

Witam czy hs wykryje u mnie fish bota? Dzis gm sprawdzał  czy są botki i 1 złapał bo pisął bił go i łowił i perm. A czy jak ja bede grac na fb i bede odpiswywać gm to mnie zbanuja czy nie?

To zależy od blokady HS'a . Jeżeli masz nawet źle zablokowanego to jeżeli pokarzesz GM'owi że jesteś obecny i łowisz to powinien pujść , nie zawsze od razu GM musi banować przy hacku . Polecam abyś użył tego :

http://www.mpcforum.pl/topic/838801-dl-hardfish-v01-by-daronian-kris006/

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

• 6 miesięcy temu...
  • 5 miesięcy temu...
  • 2 lata później...
Opublikowano

Bany rozdawane sa wtedy jezeli bedziesz calkowicie jak BOT nie ruszasz sie nie reagujesz ni nic wtedy mozesz dostac bana a jesli wykonujesz jakie kolwiek czynnosci nie dowali sie do cb

Opublikowano

Bany rozdawane sa wtedy jezeli bedziesz calkowicie jak BOT nie ruszasz sie nie reagujesz ni nic wtedy mozesz dostac bana a jesli wykonujesz jakie kolwiek czynnosci nie dowali sie do cb

z cb dobry bot skoro odkopujesz tematy sprzed 3 lat.I pytanie było czy hs to wykryje.A jakbyś grał wgl to byś wiedizał,ze dawno nie ma hs.

/niereg. sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...