Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Zbanowany w DayZ

igorDX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich bardzo serdecznie!

Otóż mam problem, jakimś cudem zostałem zbanowany w DayZ(ew. Arma II jak kto woli) za nic!

Z tego co mi wiadomo(znajomy mi mówił) że taka sytuacja mogła mieć miejsce z 2 powodów

-Cheaty, a nigdy nie cheatowałem na dodatek mam wersję Steam do której chyba nie ma hacków

-Zły CD-Key, co również jest niemożliwe bo używam wersji samodzielnie kupionej przez Steam a do odpalania DayZ używam Plat with six oraz DayZ Commender

Gdy próbuję wejść na byle jaki serwer wyskakuje mi "You were kicked off the game.(BattlEye: Global Ban #1cb7a3)"

Co teraz zrobić? Gdzie to zgłosić?

Pozdrawiam.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Steam Support :) a na pewno nie używałeś żadnych navi albo jakiś czitów ? bo coś mi się nie chce wierzyć ze dostałeś bana tak od nic za nic

Opublikowano

Ja też ostatnio dostałem bana za nic. Gram sobie spokojnie i nagle zostałem zbanowany. Pisałem do supportu BattlEye. Facet się zaparł, że hackowałem i za przeproszeniem cały czas

pierdolił, że ich anty-cheat nie popełnia błędów i jedyną inną możliwością była kradzież mojego cd-key'a, która nawet jeśli zaszła to jest moim problemem i mam się zgłosić do supportu

gry, a Ci nie odpisują od tygodnia. Bez komentarza... Ty możesz jeszcze spróbowac napisać do supportu steama. Ja niestety mam poza steam'ową wersję i raczej już nie dostane unbana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...