Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skradzione konto League of Legends

barej123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio zostało 'skradzione' moje konto przez użytkownika '4ggr35510n'. Zmienił mi na koncie hasło i e-mail, jedyne co mogę zrobić to napisać do support'u. Jakieś rady? + Proszę moderatora o jakieś propozycje na temat tego użytkownika.

Arayu_eune_67_3_logo.png

Opublikowano

Jeżeli masz dowody ,że to twoje konto to pisz do supporta ,podaj swoje ip z którego się logowałeś ,mail jaki tam był przed zmianą itp. jak im to napiszesz i rzeczywiście jest twoje to ci je zwrócą

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Spoko, tylko teraz z konta kolegi pisałem na moje, bo złodziej sobie postanowił zagrać Lee Sin'em. Piszę do niego coś w stylu, siema, czemu Cię nie ma na skype itp. Potem jeszcze, jak mam na imię (kolega), on mówi, że Bartek (on ma na imię Kamil). Potem napisałem mu, że to ja barej123 i on jest złodziejem, owszem przyznał się, odda mi konto za najwyżej tydzień. Taak, serio w to uwierzę. Dobra, mam dowody, więc zobaczymy. + Uważajcie na niego, a do moderatora jeszcze jedno;

Jak odda mi konto i mało zepsuje, to szanowny moderatorze nic możesz nie robić, lecz jak natomiast nie odda, popsuje i tym podobne, to prosiłbym o bana dla niego lub jakąś karę. Naprawdę konto, w które włożyło się dużo czasu i 50 zł...

Z poważaniem,

barej123

Arayu_eune_67_3_logo.png

Opublikowano

Napisz do supportu, wg tego wzoru:

Nazwa użytkownika (login którego używasz by zalogować się do gry):
Nazwa przywoływacza (nazwa w grze):
Serwer, na którym grasz (NA, EUW lub EUNE):
Data utworzenia konta (miesiąc/rok):
Adres email na którym zostało zarejestrowane konto:
Lokalizacja, w której zarejestrowałe(a)ś konto (miasto, państwo):
Adres IP, z którego udało ci się ostatnio zalogować do League of Legends (http://www.whatismyip.com/):
Kto jeszcze ma dostęp do twojego konta:
Jak stałeś(-aś) się właścicielem tego konta:
279981407253602336505.png
Opublikowano

Jak odda mi konto i mało zepsuje, to szanowny moderatorze nic możesz nie robić, lecz jak natomiast nie odda, popsuje i tym podobne, to prosiłbym o bana dla niego lub jakąś karę. Naprawdę konto, w które włożyło się dużo czasu i 50 zł...

MPCforum zabrania handlu na forum i nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek transakcje.

Zgodnie z prawem polskim w przypadku zgłoszenia czegoś takiego na pieski czy do prokury itp. sprawa w sądzie zostanie najprawdopodobniej umożona za "niską szkodliwość społeczną" lub też fakt tego że transakcja była prowadzona (zgodnie z tym co mówisz!!) nie przez portal internetowy lecz przez uprzednią rozmowę gg/pw.

Według regulaminu nie można go za to ukarać, według prawa nie można go za to ukarać. Jedyne co go może ukarać to jego własne sumienie.

I pisz do supportu, jeśli podasz im dane ktorych złodziej nie posiada a okażą się prawdziwe masz już 30% szansy do przodu na odzyskanie konta.

Tyle ode mnie, no cóż żyjemy w państwie złodziei (oczywiście nie mówię że każdy jest złodziejem, nawet w Polsce znajdą się uczciwi ludzie)

Opublikowano

Akurat w tym przypadku to twoja win, bo z własnej woli dałeś mu twoje hasło oraz login, więc nie wiem czy MPC ponosi szkody za innych.

Btw, pisz do supportu z dowodami.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...