Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe sm- o co dokladnie chodzi ?

foreverxxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka ,wbijam w te ankiety na darmowe sm, wprowadzam nr etc.. i przychodzi mi sms ze " wprowadz ... taki a taki kod pin na stronie aby aktywowac usluge przychodzaych smsow KOSZT SPEJCLANEGO ODEBRANEGO SMS 3-5-10-15 ETC ZŁ." czyli chodzi o to ze jak wprowadze ten pin na rzekomo darmowe sm w tych aknietach to bd musial bulic za te sms ? czy jak ? jestem zielony w sprawach "darmowych sm" prosze kogos o wytlumaczenie , jezeli byl taki temat to sory za zasmiecanie !ELO I WESOLYCH SWIAT !

Opublikowano

te strony to są złodzieje.
mogą Ci z sms pobrać aż do 50 zł więc uważaj.

Darmowe SM nie istnieją chyba, że na Xenoxmt2 ( jest bug ) albo sm za coś od gameforge np. za zagranie w jakas gre i wbicia tam lv.

1382793664-U576448.png

Opublikowano

Chodzi mi o to ze wbijasz w " doladuj sm " i potem " sponsor pay" i te ankiety za darmo . Wiele ludzi mowi ze to dziala ,, nie wiem juz sam :D

a Jezeli nie mam hajsu na koncie to w jaki to sposob dziala? :D

na koncie na telefonie :D ? hmm ?

nie mają co mi zabrac? wiec co bd jakies wezwania do zaplaty dostawal ?:D

Opublikowano

Chodzi mi o to ze wbijasz w " doladuj sm " i potem " sponsor pay" i te ankiety za darmo . Wiele ludzi mowi ze to dziala ,, nie wiem juz sam :D

nie mają co mi zabrac? wiec co bd jakies wezwania do zaplaty dostawal ? :D

Jak masz abonamet to będzie pisało kwota poza abonamentem a jak na kartę to albo sms nie przejdzię albo będziesz miał na minusie kase ;p
Opublikowano

Darmowe SM działają tak ,że podajesz im swój login i hasło potem piszą, że Wysyłane zostają na konto SM a tak naprawdę okradają ci konto i zmieniają hasło

Opublikowano

nie mają co mi zabrac? wiec co bd jakies wezwania do zaplaty dostawal ? :D

Dokończe twoją wypoedź . Jak chcesz uzyskać sm'y za ankiety to najcześciej wyskakują takie , które dają niby ponad 20 sm , ale tak naprawde jest haczyk bo ta ankieta która "może" da sm'y jest płatna , więc z takich aniket wychodzimy i lecimy do następnej , bo tak tylko zabierze od nas kase.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Co do wypełniania darmowych anket trzeba uważac i czytać. Osobiście nie polecam ankiet, przy których włączeniu trzeba podać datę urodznia i kraj - z nich jeszcze nigdy nic mi nie doszło ,szkoda czasu. ;/

//@ EDIT down aday1997, haczyk w tym że niektóre ankiety oznaczone są jako darmowe a później prosi o podanie numeru telefonu i potwierdzenie poprzez przesłanego przez nich sms-a z kodem....

Opublikowano

Jeżeli nie pisze, że ankieta jest za darmo to nie ma co ruszać, bo potem takie smsy są. Trzeba wejść na strone podaną w smsie (o ile taka jest) i w regulaminie będzie kod potrzebny do tego, żeby już nie wysyłali płatnych smsów.

Zmieniłem upodobania... Pomogłem ? - Lubię To !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

To oszuści i złodzieje. Mają wydawać kase a potem rozdawać za mniejszą cenę/za free? A może włamują się na serwer i nudzi im się to rozdają sm? Przecież to proste i logiczne. Człowiek jest chytry i jak kupi coś tanio/za normalną cenę to sprzeda TYLKO I WYŁĄCZNIE za większą cenę, nigdy nie odda za free/nie sprzeda za mniejszą cenę. Chyba, że ktoś ma na prawdę dobre serducho...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...