Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]lagi & the connection has ended

ProGram132

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie da się wogle grać.

Albo jak wbijam do rooma wyskakuje the connection has ended albo jak wbije mam 1 kreske pingu przez co nie da się grać : /

Dodam że wszystkie programy związane z netem są off

Opublikowano

Instalke pobrałem tydzień przed patchem z nową junk fleą.

Wszystko pobrało a na koniec ściąga patcha 400 mb ...

A na dobitke ciągnie 25 mb na godzine (inne patche pobierało normalnie)

Wcześniej tego patcha 400 mb nie było

Opublikowano

Przeczyść kompa CCleanerem, usuń zbędne gry revo unistallerem. Daj mi szybkość swojego neta(zrób na speedtest.net)

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Przeczyść kompa CCleanerem, usuń zbędne gry revo unistallerem. Daj mi szybkość swojego neta(zrób na speedtest.net)

wole nie bo będzie polew xDD (mam radiówke)

Jutro podeśle fote

Opublikowano

Jeśli masz radiowy internet to żaden tut ci nie pomoże, ja bym ci radził w końcem umowy zmienić neta, 1mb w tp teraz tanio wychodzi.

Weź jeszcze wyłącz wszystkie aktualizację innych programów na kompie tz. anty-wirusa, windows update i inne oraz, sprawdź w programach startowych czy nie Pando media boster, jak jest to go wyłącz.

76561198090890807.png

Opublikowano

Jeśli masz radiowy internet to żaden tut ci nie pomoże, ja bym ci radził w końcem umowy zmienić neta, 1mb w tp teraz tanio wychodzi.

Weź jeszcze wyłącz wszystkie aktualizację innych programów na kompie tz. anty-wirusa, windows update i inne oraz, sprawdź w programach startowych czy nie Pando media boster, jak jest to go wyłącz.

mam 2,5 mb i tzw ,,limit transferu'' mam nadzieję że wiesz o co chodzi
Opublikowano

mam 2,5 mb i tzw ,,limit transferu'' mam nadzieję że wiesz o co chodzi

Skoro mówisz, że masz lagi, a kompa masz dobrego to wina stoi w 90% po stronie internetu. Wymień go na lepszy i lagi ustaną, bo innego sposobu na nie już nie ma.

674071459604241683421.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...