Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Klonowanie - da się ? Tak tylko jak ?

BALLU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Dzisiaj na streamie widziałem jak gościu mówił że klonuje itemki i z jego inventory też na to wynika 20 game spotów - pełno blaserów bo jakieś 120 sztuk innych rzeczy także pełno :P Orięntuje się ktoś jak ziomek klonuje ?

Jeśli pomogłem daj "Lubię To" :) To nic nie kosztuję !

Opublikowano

Ja chyba wiem.

W listopadzie byl taki haxor Modified warz launcher.

Bez updatowania odpalal warz.

Goscie tam pisali ze mozna odpalic jedna postac np. 2 razy i przekladac itemy.

Mozliwe ze tak to dziala.

Opublikowano

@up

Ten sposób już nie działa...

Da się jakoś z internetem trzeba próbować ja np.

Mój kolega zginął od laga bo mu neta wywaliło

I Jak on zginął w tym miejscu gdzie mu neta wywaliło ale nadal mógł chodzić i weszedł do namiotu(camp splinter) i już go wywaliło

Idę po jego itemy biorę, później on mówi że jego postać jednak żyje wchodzi na tą postać i odrazu ded i tak jakby itemki się sklonował

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Ja kiedyś sklonowałem(miesiąc temu, może mniej), nie celowo, byłem w Campos, padłem, zabity przez kolesia, on wziął mój loot. Wywala mnie do menu a nadal mam itemy, loguje się i gram :)

Opublikowano

Czasami padają serwery, po następnym włączeniu serwery wracają o jakiś czas do tyłu. Do kilku minut przed wyłączeniem serwa dałem kumplowi itemy. Po jakmiś czasie wchodzimy do gry i ja miałe te itemy i on.

To taki sposób tylko jak się trafi na taki moment

Opublikowano

Ja miałem taką sytuację.Byłem na lotnisku,znalazłem blaserka. Wywaliłem p90 i m4 żeby go podnieść ,wyszedłem z serwera a patrze że w menu postaci nie mam blasera tylko m4 i p90.Wchodzę na ten sam serwer a tam patrze : nie dość że ja mam itemy w plecaku to one zkupkowane leżą na ziemi.Blasera ani śladu ;( ale 2 m4 i 2 p90 były :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...