Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy dostane bana jak skonczylem ze statami 0/3/0 ?

CyberProdukcje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema all, krepuje mnie sytuacja poniewaz skonczylem z statami 0/3/0, nie wychodzilem z gry. Nie afczylem, jedynie stalem pod wieza i czekalem na miniony zeby obronic, tak okolo 30sek. + do minuty. Kilka razy tak robilem. Czy grozi mi ban :D?

Opublikowano

Według mnie ludzie nie rozumieją na czym polega powód reportu "Celowe umieranie/intennationaly feeding" bo to jest CELOWE a to ,że ktoś po prostu dostał w grze bo jest słabszy nie jest CELOWE ,po prostu dostał, bo przeciwnik był lepszy. A to ,że w lola grają idioci to normalni ludzie dostają bany za "celowe" umieranie. Co prawda, raz na kilkanaście meczy trafi się troll który będzie dawał się zabijać pochodząc pod nexus przeciwnika i to wtedy jest CELOWE.

Ludzie po prostu nie rozumieją co znaczy słowo "celowe"

Opublikowano

jeżeli ludzie ze statami 0-50 nie dostają bana -,- , to ty na pewno nie dostaniesz ;)

• Procesor: Intel Core i5-3570K /3.4GHz, 6MB, LGA 1155, BOX

• Karta Graficzna: Sapphire Radeon HD7850 2GB DDR5 /256bit/ DVI/HDMI/mDP

Płyta Główna : MSI Z77A-G4 5 /intel Z77, LGA 1155

RAM: A-Data 8GB (2x4GB) 1600MHz CL9 Gaming

Zasilacz: bequiet! PurePower L8 530W

Opublikowano

A to zależy jak miałeś w ekipie jakieś nooby to cie mogly zreportować i żegnaj lolu . Ale mało prawdopodobne :D

c848.jpg

[10]-Postów    [80]-Postów     [640]-Postów
[20]-Postów    [160]-Postów   [1280]-Postów
[40]-Postów    [320]-Postów   [2560]-Postów

Opublikowano

Za słabą gre NIE MOŻESZ dostać bana... gorzej, jak będziesz SPECJALNIE grał słabo, to wtedy możesz, ale nie martw się, bo jeżeli 1 raz ci się zdarzy to raczej nie dostaniesz bana...

Opublikowano

Ludzie niektórzy są tacy, że piszą po "oddaniu first blooda enemy team" report jego. Najczęściej bany lecą za brak komunikacji z drużyną albo wyzywanie. Ale każdemu puszczają nerwy, jak mają specjalnych trollerów w teamie a oni się męczą. Nie nic nie dostaniesz za takie coś. Możesz spać spokojnie.

13315.png

Bo kochać można jedną osobę, i niezależnie od sytuacji powinieneś o Nią walczyć

Mój kochany skarb.

Opublikowano

Ile ja też trollów narobiłem, a konto nigdy niebanowane. Musiałbyś mieć mega pecha by dostać bana, moim zdaniem nie ma co się bać ;p

Opublikowano

Siema all, krepuje mnie sytuacja poniewaz skonczylem z statami 0/3/0, nie wychodzilem z gry. Nie afczylem, jedynie stalem pod wieza i czekalem na miniony zeby obronic, tak okolo 30sek. + do minuty. Kilka razy tak robilem. Czy grozi mi ban :D?

minimum 2tyg. a jak się szarpną no to i perm:<

A tak na serio to nie:D

Przecież reproty za "słaby gracz" nic nie robią?(tak słyszałem

Opublikowano

A tak na serio to nie:D

Przecież reproty za "słaby gracz" nic nie robią?(tak słyszałem

Robią, tylko nie ma za nie bana. Jakbyś dostał x9 reportów za słabą gre to bana nie dostaniesz, lecz po prostu jest to informacja dla systemu dobierającego przeciwników, żeby cię wybrał do słabszych grup (info potwierdzone przez riot).

W tym wypadku bana nie dostaniesz, że tak powiem "za mało na bana".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...