Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Witam, kogo mi polecacie na rankedy?

alialali

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wszystkich, Wesolych swiat ;)

chcialbym kupic postac na rankedy, interesuje mnie linia "bot" oraz granie z adc/supp, moj przyjaciel gra zawsze wlasnie ktoryms z tego i bysmy chodzil we 2 ;]

mam 6450pz

jezeli cos zle napisalem, ze np. chodzi sie na topa z adc czy cos, jezeli tak jest to prosze mi napisac, to z gory przerpaszam ;)

interesowalem sie wukongiem, gdyz ma diabelskie ulti, rozwalajace TF;d

rowniez, elise, zed, i ta nowa postac ZAC'A i najmniej zainteresowana, sposrod tych to volibear,

prosze o odpowiedz

za wszelakie bledy popelnione przepraszam, ale gram rzadko w lol'a to nie znam kto z kim ma chodzic na rankedzie,)

pozdrawiam :)

Arcymistrz
Opublikowano

Żadna postać nie jest range, jednak pod supporta nie tylko ty byś chodził takimi champami.

Ja ze swojego doświadczenia polecam Ci Elise.

+ bije od % hp

+ bije od ap

+ bije od ad

+ AoE

+ escape

+ stun

- papier na początku

+ od późnego early sieje postrach

Opublikowano

Voli pod supporta jest dobry. Nie dość, że ma bardzo dobrą passywkę, to może tankować pod wieżą. Z itemów pod supporta dojdzie mu wiele armora i hp, dzięki temu będzie robić sieke w TFach. Z q podrzuca za siebie, dzięki temu adc może łatwo killować.

2ufgk6u.png

Opublikowano

Zastanawiam się jak ty grałeś do 30 lvl nie wiedząc, że na bota chodzą postacie zasięgowe, bo sugerujesz, że adc idzie na topa a na bota chcesz kupić ellise, voli, wukong (postacie typowe na solo top).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...