Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Zac

TrakerPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć chciałbym się zapytać czy opłaca się kupić Zac'a? I jeżeli tak proszę uzasadnić i jeżeli to możliwe dać builda

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Zac to gówniana postać. ma swoje + i - według mnie nie opłaca się go kupywać, niby na początku jest dobry ale i tak dostanie nerfa i już gówno centralnie będzie robić :) Ale tak czy siak,riot nie myśli ! Na jaką cholere, zmieniają mape na Twisted Treline, żeby nie można było robić backdorów używając Flasha. A Teraz zjebali po całości, grałem przeciwko zacowi na 3 vs 3. Specjalnie są postanowie te kraty, żeby nie można tak jak powiedziałem używać flasha. A on swoim jumpem to może skoczyć sobie z punktu na nasz resp.

TOPIC:

Gratulacje Riot ! :)

13315.png

Bo kochać można jedną osobę, i niezależnie od sytuacji powinieneś o Nią walczyć

Mój kochany skarb.

Opublikowano

No dobra to troche o nim opowiem

Zalety

• Pasywka wskrzeszająca go, praktycznie uniemożliwia jego zabicie
  • Bardzo wytrzymały
  • Uniwersalna postać, niby pod jungle i topa a dziś widziałem go owniącego mida
  • Ogromny skok
  • Troche tych AoE'ków ma, przydatny w teamfighcie

Wady

• Świeża postać, jeszcze nie ustalono odpowiedniego do niego buildu, tj. w co drugim meczu ktoś cię wyflajmi od n00bów i że cię zowni swoim własnym buildem.
  • Słabe early to po prostu wyrok bycia nieprzydatnym w late game.

Buildy

http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/zac-the-blob-s3-top-jungle-guide-313524

lub to:

http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/zac-majin-buu-top-lane-caution-very-in-depth-313275
Opublikowano

Słabiutki jest, dmg nic nie robi, to zbieranie glutów z hp też nie jest miłe, jedynie co to ten skok, który na 100% dostanie nerfa bo jest za duży. Dzisiaj grałem przeciwko niemu singedem i dostał w dupsko do 0.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...