Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Gra której tytułu zapomniałem.

XxBioxX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Potrzebuję Waszej pomocy drodzy internauci. Nie tak dawno temu (jakieś 5/6 lat temu) grałem kiedyś w pewną grę, której tytułu niestety nie pamiętam. Prawdopodobnie była to gra sandboxowa, ale pewności nie mam. Była na pewno 2D. Zaczynaliśmy ludzikiem, który miał własną chatkę. Można było rąbać drewno itd. O ile mnie pamięć nie myli, można było nawet wydobywać ropę. Były różne tryby gry. Niektóre dotyczyły średniowiecza (bitwa między ludźmi, lub tryb, żeby zabić króla), a inne były takie, jakie były. Czasami występowały takie wydarzenia, jak to, że z ziemi wylewała się lawa (po prostu ziemia pękała i się lało). Najpewniej grafika trąci myszką, ale cóż. Jeśli to komuś pomoże, to na ekranie tytułowym chyba był ludzik z mieczem (na murach zamku, albo przed bramą nie pamiętam) i na pewno był smok. Jeśli to jest zbyt chaotyczne, to przepraszam, ale gry szukam od wielu miesięcy i nikt jej nie kojarzy. Jeśli ktoś coś sobie przypomni, ale jakiś element nie pasuje, to proszę pisać! Może coś pomyliłem, lub pomieszałem. Z góry dziękuję. :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Może King Arthur's Gold?

"A na ulti rozbija szampana na głowie przeciwnika

icon_wink.gif )

Pod Q rozlewa szampana (taki sam zamach jak toporem)

Ale co na E? Jak miałby przyciągać?"

-"Wsysanie do butelki ;o"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...