Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ograniczenie lacza internetowego

SmokeEveryDay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, ja siedze na laptopie a moj ojciec na stacjonarnym i wiecznie cos sciaga i zabiera mi transfer :/ i nawet stron przegladac nie moge.

Jest mozliwosc zrobienia czegos, skrypt czy cos, co zablokowalo by transfer pol na pol. Mam neta 10 mb i on by mial 5 i ja 5 on jak by sciagal to by mial max 5 mb transferu i ja bym mial swoje 5 mb. Dlatego ze lacze sie przez wi-fi jestem poszkodowany. Jak ja sciagam cos to jemu to nie przeszkadza bo jest podlaczony do neta jako 1.

Mozna to jakos zmienic? Bo w tej chwili on sciaga i ja nie moge sie poruszac po google :/. Tak zeby sie nie skapnal ze cos zostalo zmienione w kompie. Myslalem o ograniczeniu downloadu w programie uTorrent ale on by sie szybko skapnal ...

Opublikowano

Ale to wtedy mi ograniczy neta a tego nie chce

Jak ogranicze lacze to do 5 mb to ojciec podczas sciagania i tak zajebie mi caly transfer,

To tak jak by dostawca internetu mi teraz zmniejszyl trensfer do 5

Opublikowano

Nie o to mi chodzi . U mnie w routerze jest możliwosc ograniczenia lacza dla jednego z domownikow

Opublikowano

można sobie ustawić limity sesji i transferów dla dowolnego komputera wpiętego do routera , od tego masz instrukcję obsługi by ja przeczytać

jak jesteś człowiekiem myślącym i ustawisz to z glowa to po ustawieniu nawet nie będzie wiedział że ma ograniczony transfer

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...