Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Problem z włączeniem gry.

Korlin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po standardowym formacie kompa, zainstalowałem bf-a. Po bezproblemowej instalacji nastąpił pewien kłopot. A mianowicie gra się nie włącza. Loguje się, wciskam przycisk "Graj teraz", otwiera program aktulizacyjny no i nic. Niestety reinstal ani ponowny format nic nie dały. Posiadam system Windows XP. Proszę o pomoc :D

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mam ten sam problem po formacie komputera,próbowałem już chyba wszystkiego..Przed formatem miałem Service Pack 2 i pięknie śmigało teraz mam 3 i nie mogę wejść na postać ale to zapewne nie od tego zależy.Może to przez jakieś pliki które zostały usunięte przy formacie? nie wiem co dalej robić..Szlak mnie trafia heh

Opublikowano

Ale że otwieracie play now i co wam wyskakuje?

opiszcie to dokładniej.

Ew otwórzcie przeglądarkę ppm uruchom jako admin, ale nawet nwm czy na xpku takie coś jest.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Po kliknięciu na Graj teraz wyskakuje pobieranie informacji o wersji sek się ładując i nic po tym się nie dzieje.Jest na Xp tyle że Uruchom jako: bieżący i następujący użytkownik :mellow:

Opublikowano

Mam google chrome.Na firewall'u to samo jest..po którymś kliknięciu na Graj teraz wystąpił błąd że nie można pobrać najnowszej wersji. he he masakra z tym jest..

Opublikowano

"An error occurred:Failed to download latest version" Na Windows Internet Explorer też nie mogę wejść bo mi pisze żeby zainstalować dodatek którego tam w ogóle nie widzę..

Dziś na google chrome jak wbiłem to miałem problem z zalogowaniem(synchronizacją). Ponownie zainstalowałem chrome i w końcu odpaliło mi BTP4F :rolleyes:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...