Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Mentor, klasa, itp.

Gość DayderPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcę zacząć grać w DC Universe Online tylko nie wiem jaką klasa(hand blastery, latanie czy super-speed, itp.), mentor. Chodzi mi abyście napisali jaką klasę polecacie,mentora itp.:)

Proszę pisać dla czego tą postać a nie inną :). Daje +

Opublikowano

Nie, no stary... Każdy mentor - Oddzielna fabuła ze smaczkami Villains vs Heroes. Po prostu nic innego jak przetestowanie, ja pograłem wszystkimi i powiem ci, że nie mam faworyta. Jakoś teraz dla Wonder Woman cisne, bo fajne sety z misji są i przy okazji śmeichowate "czary" hyhyh. Kwestia wyboru, wszędzie będziesz się dobrze bawił. Co do Speed, latanie itp, to podobnie jak napisałem. Do przetestowania i hulaj dusza. Acrobatcis nie przypadło mi do gustu, bo biega jak pokraka i w ogóle jakiś taki dzikus, a co do broni to moje ulubione to Dual Wield / Hand Blasters / Brawling. I to wszystko.

19213409148996403135.png

AwEsOmE

Opublikowano

@up

wiem i przepraszam ale za pierwszym razem gdy kliknąłem wstaw to wyskoczył blad a za drugim juz nie. Pozniej okazalo sie ze dwa razy napisalo mi ten temat. Naprawde przepraszam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...