Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eq na dt

MIKETYSON

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam bodego na serwerze endurion i chciałbym zarobić chodząc na dt i właśnie tutaj jest pytanie jakie eq potrzebuję , czy bojowy +9 czysty i jakaś stal 5x bon lub +9 czysta biżuteria na trupy, sam nie wiem mój lvl 70 skille aura p wir p bersek g1 koń militar i jest problem z buffem jakie skille by musiał mieć

Opublikowano

Przyda ci się dużo deffa .. Eq w mieczku bojowy np na nieumarłych ebo jakieś +7/8/9 najlepiej na nieumarłch tarcza na 61 +9 hełm na 61 ta z blokiem ciosów naj + 7/8 buty na 55 + 7/8/9 też mają blok bo blok chyba też się przydaję i buff błogosławieństwo i pomoc 25 + % ...

sygna_player.gif

Opublikowano

Wydrop mega wierzchowca i wybierz sobie bonus 150defa.

Musisz miec min. Ok 30%abs na strzały. Wtedy z łukow o 1/3 mniej obrazen bedziesz dostawał czyli juz progres jest. Najlepiej miec 15% w butach i naszyjnku.

Mozesz kupic tez skorzane kozaki, one maja wbudowany bon na strzały.

Bojowy? Zainwestuj w jakiegos fms/a z kd do expa. Trzeba szybko wybijac moby zwłaszcza na pieczeciach. Stal lub boga na jak najwyzszy plus z kd (deff sie liczy, zwłaszcza dla bodego)

w hełmie moga byc trupy i ebonkach 40styknie i wystarczy

Buffy? Wystarczy 40lvl i skile na M1. Lecz musisz dla buffa załatwic eq z intem (bron i tarcze)

Samemu na poczatku bedzie ciezko ale zawsze ktos na pieczeciach moze ci pomoc wybijajac łuki.

Wazny jest tez biolog, dobrze by było aby był przynajmniej po pamiatkach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...