Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Polacy? Da się wygrać? OWSZEM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postanowiłem rozegrać meczyk normal dla frajdy premade. Zaprosiłem więc 4 znajomych do gry ze zróżnicowanymi lvlami (był chyba 2x 30lvl, 1x 4lvl oraz 1x 23lvl). Wiedziałem że są z Polski i niektórzy po prostu nie znali innych co wskazywało na kłótnie między nimi.

No... i kłótnie były. Yi który miał 4 lvl niestety nie umiał grać, a jego lane partnet nie zamierzał akceptować jego stylu gry. Toteż Nidalee zleavowała a Yi był początkujący i niezbyt ogarniał bota. Posypały się przed tym wulgaryzmy, typowa polska gra ale nie o tym temat.

Wszyscy byli pewni przegranej, marzyli tylko o surrenderu. I jestem prawie pewien że znaczna część ludzi też by o tym marzyła podczas takiej gry. I oto przykład, że takie gry są jak najbardziej wygrywalne, wystarczy użyć trochę mózgu, zdominować linię, pomagać reszcie drużyny i opcjonalnie wybrać przeładowaną postać.

16259818474485641619.png

Zapraszam do dyskusji. HATELESS, FLAMELESS

Opublikowano

Ale jesteś dobry nie ma to jak wygrać z 15-20 lvl ....

Zagraj tak rankeda o popisz się swoimi umijętnościami i wyccaruj tam grę takim graczą.

Obstawiam że byś na linii miał takiego lee sina i by cię zniszczył...

Opublikowano

MankindDestoroyer = największy idiota jakiego widziałem w lolu:) dziś z nim grałem.

Grałem masterem miałem staty 20:5:5 koleś totalny nie ogar, dał bym mu maxymalnie 15 lat... myślałem że zaraz usunę gre jak skończyliśmy rozgrywke oczywiscie przegraliśmy bo koleś miał totalnie wyjebane i stanął na respie bo płakał o KS..

Opublikowano

Oczywiście ze da się wygrać, akurat w tym przypadku to normal, ale na rankedach leci straszny hejt na polaków, i po 500 rankedach jest w stanie stwierdzić że przeciętnie na 10 polaków tylko jeden trolluje, owiele gorzej jest z ruskimi. Uwielbiam takie sytuacje gdy jakiś typek mnie hejtuje w lobby, a później jak wycarruje to mnie przeprasza, żeby go nie raportować :D

1390144171-U592769.png

Opublikowano

No, irytujące jest zachowanie nie których ludzi. Gdy np jest 5-10 dla enemy, to już, że przegrana. A żeby wygrać wystarczy dobry focus + farma. Gratulacje meczu.

2ufgk6u.png

Opublikowano

każdą gre da sie wygrać -.-

nie wiem jak można sie podniecać jak było 25/21 o.O

ja wygrałem jak było 30/60 :]

graphic.png

Opublikowano

Ale jesteś dobry nie ma to jak wygrać z 15-20 lvl ....

Zagraj tak rankeda o popisz się swoimi umijętnościami i wyccaruj tam grę takim graczą.

Obstawiam że byś na linii miał takiego lee sina i by cię zniszczył...

30+30+30+23+4 117:5 = ~ średnio 24 do 25lvl przeciwnicy, czyli tak źle nie jest. Na rankedzie jest trudniej i dobrze o tym wiem, lecz i tak można to wygrać jeśli ma się mózg i trochę pozytywnego myślenia.

Mid Sin na rankedzie? Z uwzględnieniem counterpicków :P ? Nie pakowałbym się na to jako Akali, chociaż linia i tak wygrywalna.

"nie wiem jak można sie podniecać jak było 25/21" Teraz zobacz ile z killi drużyny miałem ja i jak potoczyła by się rozgrywka, gdybym tak jak reszta miał 0-8. Wszystko da się wygrać, nawet z /leaverami/trollami/newbie/cryerami (w teamie miałem po jednym z każdego gatunku :D).

Czekam na dalsze opinie :)

Opublikowano

raz ja z ehlantem wygraliśmy 2vs5 z zajebiscię naffedowanym dravenem (u nas ashka nafeedowala go z 10killami i wyszła z gry)

dwa vs pięć a my gramy ;D

ja grałem wtedy shenem czyli tank, on pykał kata więc 3 ziomkow leżało w 3-5sec a puzniej tylko dobijać

każdy mecz jest do wygrania jak i każdy do przegrania

trzeba umiejętnie skupić się na swojej roli w teamie i pomagać a nie przeszkadzać

chocbyś miał 4noobow polaków w teamie - wystarczy żebyś ich poprosił aby zabili ad i ap cerry i ty zajmij się resztą

sorki za orto - fonek

Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...