Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] ban po roku?

kurex6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam do was pytanie, grałem teraz na Kamer modzie i już przestałem i chciałbym się dowiedzieć czy jak wbije np 60lvl za rok(daje przykład) to nie dostane bana, bo boje się grać na marne. Z góry dzięki za opowiedzi

Opublikowano

Nie dostaniesz bo zgloszenie przedawniane jest po 2tyg chyba jakby ktos cie nagral, a tak o zbanowac cie nie moga bez powodow bo jak grasz na cheatach to automatycznie ban leci jak zobacza;p

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

no sluchaj ja ci mowie normalnie przeczytaj ze zrozumieniem sobie od poczatku, i bedziesz wiedział wszystko.

@ powiedziałem ze mysle podobnie tak? tzn. ze tak mysle, dzieki ze moglem pomoc

zrozumiales?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

napisz tylko czy moge dostac bana za miesiac czy dłużej jak gm sprawdzi logi serwa, napisz czy moge dostac czy nie moge bana.

Opublikowano

Jeśli po 2 tygodniach nie dostaniesz to już nie dostaniesz.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Kolego, jezeli nie dostaniesz bana po 2 tyg. to nawet po logach po pozniejszym okresie Ci nie wstawia. (ja juz ktos napisal 3x up)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...