Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] ItemShop by Dramo!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam pewien problem, zobaczyłem na forum itemshop by Dramo, od razu mi się spodobało :) Wgrałem pliki na darmowy hosting (keed.pl), wpisałem w serwer te pasy RCON, ale kiedy chciałem przetestować to wyskakiwał błąd: Unable to open socket: Connection timed out (110)

Myślałem, że po prostu ch****y hosting, więc wykupiłem w proserwer.pl pakiet PRO ale było to samo! Serwer mam w FiberHOST! Czemu tak jest?! Coś źle konfiguruję? Proszę o pomoc!

Nie kłam :\ I tak wiem, że mnie nie znasz!

Opublikowano

Ok zobacz czy przy resecie w configu tobie nie zmienia portu rcon jak coś to napisz na pw odrazu odpowiem!!

Nie, samo sie nie zmienia. Gdy chcę wykonać daną komendę na serwer to wyświetla się taki komunikat: "Unable to open socket: Connection timed out (110)"

Opublikowano

Ale słuchaj jak podałeś IP servera ? Liczbowe tak ? Z potem czy bez ?

Napisz co i jak nic nie wiemy .

A po 2 ten skrypt troche nawala planuje go obrobić graficznie i w kodzie i udostempnie .

Pomogłem? Like?

Opublikowano

Ale słuchaj jak podałeś IP servera ? Liczbowe tak ? Z potem czy bez ?

Napisz co i jak nic nie wiemy .

A po 2 ten skrypt troche nawala planuje go obrobić graficznie i w kodzie i udostempnie .

A więc tak, w IP podałem z portem, a IP liczbowe np. 99.32.321.321:54353.

Opublikowano

To źle zrobiłeś!!!! Musi bydź bez portu!!

Wejdź tam gdzie jest sklep -> config i jest plig rconconfig.php czy jakoś tak... I usuń port

Opublikowano

To źle zrobiłeś!!!! Musi bydź bez portu!!

Wejdź tam gdzie jest sklep -> config i jest plig rconconfig.php czy jakoś tak... I usuń port

Ciągle to samo...

Opublikowano

Zmień hosting. Na xaa i na 100 będzie ok. Bo tak to jest z darmowymi... Miałem ten sam problrem a teraz zobacz..

Strona: wojnygildi.pl. I se kliknij sklep.

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...