Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Jarvan New Skin Idea

BloodSmokers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co myślicie o tym fanarcie z EloHella?

524088_506374312731934_1429623654_n.jpg

Mnie bardzo on rozbawił.

Dobrze by wyglądał taki Jarvan Robotnik.

Znak drogowy w ręce i ten strój + fajny wygląd ulta.

Co o nim sądzicie?

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

Jeżeli takie coś by wprowadzili, nowość w lolu by to była. Ciekawe jak by to w grze wyglądało.

TOPIC:

Ogólnie jeszcze mają nowego skina do Kenena wprowadzić. xD

13315.png

Bo kochać można jedną osobę, i niezależnie od sytuacji powinieneś o Nią walczyć

Mój kochany skarb.

Opublikowano

Ale nawet niezłe by były takie skiny. Każda postać jakiś zawód z reali. Jest Akali pielęgniarka to czemu nie Jarvan Robotnik :)

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

Taa widziałem, wygląda świetnie Jarvan Robotnik taki zbudowany ulti super, chorągwia by było jak jakiś młot budowniczy ? ;d, ogołem skin byłby super, ale zapewne nic takiego nie będzie bo zbyt 'pokemoniaste'.

Opublikowano

Jeżeli takie coś by wprowadzili, nowość w lolu by to była. Ciekawe jak by to w grze wyglądało.

TOPIC:

Ogólnie jeszcze mają nowego skina do Kenena wprowadzić. xD

Nowy skin do Kennena ? Podasz może trochę wiecej informacji

@top Niedawno wyszedł skin do Jarvana, a do takiego Rumbla czy Orianny nigdy więc do tych postaci z 2 skinami powinni robić dodatkowe skórki :)

Opublikowano

Albo zrobić skina: taric - gej, a sorry taki skin już jest.

Ogólnie pomysł, żeby były nietypowe skiny jest fajny, ale tylko gdyby takie skiny wychodziły rzadko.

Pomyślcie jak gra by wyglądała, gdyby każdy miał jakiś trolowy skin, normalnie kreskówka,

a myślę że riot raczej do tego nie dopuści, po prostu chcą zachować jakieś odzwierciedlenie historii(lola) w grze.

Opublikowano

tristiana strażak, drwal sion, gp żeglarz, irelia lotnik,dyrektorka fiora do tego wuchta jakiś policjantów, gangsterów, komandowsów, lekrzy, to czemu nie miało by być jarvana robotnika :D

jeszcze niech porobią skiny dotyczące sportów :D lux tenisistka ^^ rzucająca oszczepem nidale, narciarz olaf,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...